Rozkládání /kovadlina

Ahoj, před pár dny jsem rozkládal pár dvoubeden zbrojí a je to strašně otravné to dělat po jednom kousku, tak mě napadlo, jestli by nešlo přidat více slotů na rozkládání třeba 5 - 10. Myslím si že všem by to hodně ulehčilo práci s tím že musí 5 vteřin čekat než můžou rozložit další diamantové kalhoty nebo helmu...

Re: Rozkládání /kovadlina

Rooknarook píše:
14 kvě 2020 21:11
Vysvetlite mi prosím o čo ide? Snažím sa čo najviac dostať do obrazu na serveri nech sa viem lepšie orientovať :D to myslíte zbroj na stojan alebo ako do chestky? Nebude to len shift+pravé to by ste neriešili xd
Zbroje jdou i rozkládat pomocí /kovadlina, čímž si expíš skill /kovarstvi

A tady loupáci, kteří vstávají v 5 ráno nemají čas si je rozložit :D

Klimki_ píše:
14 kvě 2020 21:29
Rooknarook píše:
Vysvetlite mi prosím o čo ide? Snažím sa čo najviac dostať do obrazu na serveri nech sa viem lepšie orientovať :D to myslíte zbroj na stojan alebo ako do chestky? Nebude to len shift+pravé to by ste neriešili xd

Rozumiem, dikyy :)

Klimki_ píše:
14 kvě 2020 21:29
Rooknarook píše:

Počítal sis jak dlouho takový rozkládání trvá, jestliže chceš rozložit 30+ doublebeden? :)

Mám-li 30 dvojbeden, jedna dvojbedna má 54 slotů tzn. 54*30 = 1620 itemů k rozložení.
Je-li čas na rozložení 1 itemu 5 s, pak mě rozložení 1620 itemů zabere 1620*5 s = 8100 s = 135 min = 2,25 h. K tomu bych ještě připočítal čas na dávání věcí do inventáře, odezvu serveru, překliknutí atd. max. 30 minut, tzn. 2,75 h.
To mi nepřijde zas tak mnoho, když si pustíte film/seriál, ale je to otrava a neefektivně využitý čas.

Josef58 píše:
14 kvě 2020 22:34
Mám-li 30 dvojbeden, jedna dvojbedna má 54 slotů tzn. 54*30 = 1620 itemů k rozložení.
Je-li čas na rozložení 1 itemu 5 s, pak mě rozložení 1620 itemů zabere 1620*5 s = 8100 s = 135 min = 2,25 h. K tomu bych ještě připočítal čas na dávání věcí do inventáře, odezvu serveru, překliknutí atd. max. 30 minut, tzn. 2,75 h.
To mi nepřijde zas tak mnoho, když si pustíte film/seriál, ale je to otrava a neefektivně využitý čas.
:roll:
PRO