Re: Staré PvP

Souhlasím s návrhem. Podle mě nové pvp je takové strnulé a nudné a mně určitě přijde horší.
Mohlo by se zdát, že to nové je více o strategii a taktizování, ale to není pravda. V tom novém pvp nemáte moc šancí zabránit, aby vás soupeř hitl (určitě ne tím absurdním štítem) a nemáte absolutně šanci dostat soupeře do úzkých, jako v minulých verzích nějakým pěkným combem. 1.9+ pvp taky zamazává rozdíly mezi hráči, což by se některým slabším a rovnostářsky smýšlejícím hráčům mohl zdát jako pozitivum, ale uvědomte si prosím, že to absolutně zabíjí jakékoliv snahy o to, se trochu zlepšovat v pvp. V tomto pvp opravdu není moc prostoru být lepším.

Jinak abych reagoval na ty, které tvrdí, že bývalé pvp bylo jen o klikání atd., tak to není až tak úplně pravda. Doporučuji třeba toto video https://www.youtube.com/watch?v=FAfoiookjso, kde vysvětluje, že rychlost klikání je opravdu okrajová záležitost. Prostě jste mohli hitnout nějaké hráče 2x za vteřinu a je jedno, jestli jste klikali 1000 kliků za vteřinu, nebo 4 kliky za vteřinu.

Jinak samozřejmě si jsem vědom, že na serveru jsou momentálně důležitější věci a ani pro ten návrat je starému pvp stylu tu není příliš velká podpora. Jen vychvalovat nové pvp mi úplně nepřijde správné, protože já na něm moc pozitiv nevidím.

Plejmene je to o počtu protože my (dark gods) chodim do věže 4-5 a Khazadu je tam 7většinou a rozdíl v equipu je velkej a nejde vyhrát protože jenom knock a počet lidí

Já jsem PRO Je třeba probrat obě dvě možnosti

staré pvpčko bylo:
- převážně o skillu který doprovází movement viz. comba aneb člověk musel přemýšlet jak s tím člověkem hodí, asi mi tady někteří chytří lidi budou oponovat že to bylo bezhlavé klikání, ne bezhlavé klikání je to těd :DDD protože to o ničem jiném není prostě jen klikáte v jistém časovém intervalu a doufáte že se trefíte :DDDDD celkem sad změna no,tudíž momentálně jde skill absolutně stranou a převládá to kdo má v rukou větší množství hráčů což je podle mě strašná škoda když to ve finále vypadá nějak takhle https://www.youtube.com/watch?v=EPo8EgxjC2U aneb skill akorát tak postrádá význam. Nicméně zase se to tady rozdělí krásně na dvě strany kde jedna bude oproti selskému rozumu tvrdit jak je to strašně OP a jak to nechcou, protože by prohráli, ale to zdejší komunita nepřizná :)

Plejmen píše:
12 led 2018 00:05
Ještě jsem chtěl dodat, někteří využívali, možná stále využívají "multi" click, podle mě zbytečně zvýhodnující oproti těm co toto nevyuživají a ani to nechtějí. Což momentalní systém i řeší.
negjo píše:V mometnální podobě to není ani o pohybu ani o taktice, ani o skillu, ani o časování útoku, je to jen o počtu. Se starým systémem se dalo hitovat bez omezení a tak se dalo bojovat i třeba 1v2, protože šlo jakž takž hitovat oba hráče najednou, jenže teď je to naprosto bez šance. Oni ti můžou dát 2 hity a ty jim jen 1. za stejnej čas, takže šance na výhru je orpavdu minimální a to můžeš bejt klidně Chuck Norris.
V momentální podobě není nic, jediné co je je věž v chiméře do které se nedostane (typuji) polovina, možná víc hráčů. Takže v momentální podobě by ti v PVP nepomohlo ani zrušení tohoto systému, věž je pro celou frakci = spolupráce, není to o tom byt solo proti několikati jiným. Jinde si momentálně nezabojuješ, pokud si fight nedomluvíš.
Zatím je podle mě úplně zbytečné vracet bývalí systém.
No sice je jen věž v chimeře, ale v pvp by mi zrušení současného systému pomohlo víc než dost, a to že ty jsi tam ještě nebyl orpavdu neznamená, že se tam nebojuje, naopak se tam bojuje víc než dost. Věž sice je pro celou frakci a o spolupráci, ale taky by měla bejt o kvalitě hráčů ve frakci a ne jen o jejich počtu.
-----------------------------------------------
SkullThroneCZ píše:
12 led 2018 00:07
Hoši, je krásné jak si to představujete :D. Za prvé Epes 3.0 není PVP server ale RPG jak již bylo zmíněno a jak řekl plejmen, k PVP jsme se ještě ani nedostali, doted celej AT řešil problémy týkající se mechanik hry/webu/questů/hostingu a chápu že vám se to nemusí líbit, ale PVP je v tuto chvíli pro Epese/Chrise opravdu až na druhé/třetí koleji. Za druhé, řeší to problém vašich slavných penta-clicků atd. Nemáme rovnou sundat anticheat at si můžete hrát s vašima hackclientama jak jste zvyklí? (nadsázka) Za třetí, padaly tu návrhy zkombinovat staré a nové PVP. Podle mě totálně nereálne a představujete si to jak hurvínek válku. Chápu že by se vám to líbilo ale všechny věci co jsou zakázané, upravené nebo změněné, tak mají důvod. At už pro nadcházející updaty nebo prostě pro celkovou změnu stereotypu a být něčím odlišní od ostatních :) Myslím si že to nové PVP je asi nejlepší update který kdy MC zažil, myslím to z hlediska serverů, PVP, PVE. Za čtvrté, stále tu nemáme Upíry. Ani já nevím jak budou vypadat upíři, budou stejní jako na E2? Budou kompletně překopaní nebo jak to s nimi bude. Mám nějaké předtuchy a pokud se naplní, myslím že to bude hodně zajímavé :) Chápu že se vám nemusí nové PVP líbit, respektuji to ale jsem PROTI. Uznávám že do PVP a situatic 1vX tak nemusí být opravdu super, ale zamyšlení, měl by člověk vyhrávat 1v2,1v3 souboje? Nemyslím si, nehledně na equip. Ještě chci dodat, neříkám že je nemožné to přehodit na staré PVP, zkombinovat oboje PVP do jednoho, ale Epesovi a Chrisovi to zabere hrozně moc času a nemyslím si že to udělá nějakou velkou změnu. To co jste zatím viděli je tak 20-25% potencionálu a 100% je to vše co jsem viděl, bůh ví co Epes s Chrisem do té doby odhalí co vše půjde přidat, upravit, vytvořit :). Takže to co je pro mě ted 20-25% může být v budoucnu 1%. Nemyslím si že je moudré aby podle m ztráceli čas na tomto, minimálně prozatím. Do budoucna by se o tom mohlo mluvit, půl roku-rok. Jinak sice jsem v AT ale chtěl bych aby se můj názor počítal spíš jako hráčský. To že tu napíšu ted toto neznamená že za týden to PVP nebude upravené :D
Ano, člověk by měl vyhrávat 1vX soboje, pokud na to má skill a výbavu, zbytek komentovat nebudu, jelikžo to se toho až zas tak moc netýká.
-------------------
Jaradson píše:
12 led 2018 08:22
Proti
je celkem fajn se učit novým věcem a né klikat jak o život. Pokud jste opravdu "pvp skilleři" ovládněte jistě i tento druh boje. Osobně mi přijde boj zajímavější, než na E2
No jelikož tento styl boje je naprsoto nemožný ovládnout v hromadných bojích, tak asi ne... v 1v1 to ještě jakž takž jde, v pve je to úplně v pohodě, ale to je pro mě až sekundární a hromadný boje jsou na 1. místě. K tomu nechápu, že to komentuje někdo, kdo do nějaký pvp sand ještě ani nevlezl.
------------------------
Vector_SVK píše:
12 led 2018 09:42
Proti.

Najprv mi novy combat vobec nesiel, netriafal som sa, necasoval to spravne...
Ako som sa dostal do prveho dungu, zistil som ze je to celkom dobre. Ako si pamatam geria bola o rychlosti kliknia, kto klika dost rychle pigman knockuje pigmana a moze stat aj na mieste - nudne expenie, vyhoda pre ludi s pentaclickom, autoclickom a pod. Expenie s novym combatom je ovela zabavnejsie, ak si chce clovek setrit armor musi aj na jednoducheho orca robit taktiku, cuvat a tocit sa alebo ho vodit okolo nejakej prekazky...

Co sa tyka pvp, nemenil by som, aspon je nieco nove a zaujimavejsie. A naozaj si myslite ze ma 1 hrac vyhravat aj proti 3 za to ze ma o 1 lvl vacsi sharpness na sekere alebo o trochu lepsi armor?
To samý, vlezl jsi do prvníhu dungu a už hodnotíš jak to asi tak funguje v pvp.... Navíc tady se nebavíme že o torchu lepší armor nebo zbraň, teď můžou 3 lidi s podprůmerným armorem sejmnou klidně topovýho pvpečkaře s pt V setem... Nový to sice je, ale zajímavý rozhodně ne.

Chyba, člověk by neměl vyhrávat 1vX souboje, protože má být výhoda toho kdo si sežene více aktivních hráčů, člověk má mít možnost vyhrát tyto souboje a to pardon, možnost je tu vždy a to i když není opravdu lehká.

Další věc, říkáte tu "jsi vlezl jen do prvníého dungu" a co vy? Vy si neuvědomujete že server se teprve spustil a je na začátku, defakto Vector je na stejné úrovni jako ty negjo, protože tu teprve začíná, proto je zatím moc brzo na tento typ návrhu, navíc Epes řekl jasně že je pro něj výhodnější tento způsob (zatím).

No sice je jen věž v chimeře, ale v pvp by mi zrušení současného systému pomohlo víc než dost, a to že ty jsi tam ještě nebyl orpavdu neznamená, že se tam nebojuje, naopak se tam bojuje víc než dost. Věž sice je pro celou frakci a o spolupráci, ale taky by měla bejt o kvalitě hráčů ve frakci a ne jen o jejich počtu.
Nevím kde myslíš, že jsem nebyl, předpokládám že to bylo myšleno na Chimeru. Stal jsem hned na začátku Chimery hodinu (něco jsem testoval) a potkal 2 lidi co měli spolu domluvený fight a pak odešli. Jinak nikde nikdo. BTW na serveru bylo 60+ lidí.
Frakce jsou momentálně mírně broken, ty se v budoucnu opraví / upraví.
To jsem chtěl akorat k tomuto říct.