Možné změny a novinky.

Ahoj,
Dneska jsem se rozhodl napsat možné novinky a vylepšení pro PVP update. Budu rád když se přidá co nejvíce lidí a napíše svoji změnu do komentářů. ;)

Možné změny:
·Zmrazení pevností v 16:50, zdá se mi že v 16:55 je moc málo na přípravu.
·Větší rádius na teleport na frag.
·1.9 PVP do Chimery,fragy a vládce.
·Ve fragment aréně nejde měnit chat /f c p, /f c a,f c f atd.. myslím že by to mělo jít.
·Výraznější zpráva v chatu o tom kdy to bude portovat na frag.
·Povolit splash Instant Heal II

Dále budu dopisovat a doufám že se přidáte momentálně mě nic nenapadá.. ;)

Re: Možné změny a novinky.

Potom na webu je psano zte na pripojeni se na vladce je mit 100claimu.Co si budem je to nadlidsky ukol.Drive na E2 bylo max 20lidi ve frakci a claimu bylo za potrebi 50.Nyni je max 12 lidi a claimu je treba 100.To kazdy asi vi ze to tak nejak nejde.Proto navrhuji razantni snizeni naroku na vstup.S maximalnim poctem 12lidi bych to videl na 30-50 claimu to by melo byt idealni.

Re: Možné změny a novinky.

Provedené změny
·Dnes už by mělo dojít ke zmrazení pevností v 16:50
·Radius teleportu na frag byl zvýšen na 30 bloků
· /f c p, /f c a,f c f povolení na fragu - ano již je možné přepínat chaty :)
· Zvýraznili jsme zprávy + přidali zvukový oznamovač před teleportem na frag vládce
·Povolit splash Instant Heal II - Tyto potiony byly povoleny na všech místech, dungeonech a světech
.S maximalnim poctem 12lidi bych to videl na 30-50 claimu to by melo byt idealni. - provedeno :)

Otázky změn:
1.9 PVP do Chimery,fragy a vládce - vyzkoušíme příští týden, ale rozhodně nepůjde o finální stav a stanovení finálního PVP proběhne až po vyzkoušení
Co se týká enchantovacích jablek, já bych v tom asi neviděl takový problém. Frag trvá cca 10 min. A jablko jde sníst jen 1x za dlouhý časový úsek. Takže hráč může zkonzumovat pouze 1 EGO / FRAG, to se mi nezdá tak strašný :) ale třeba mě můj názor vyvrátíte.
Přísnější trestání urážek v chatu, hlavně ty zkomoleniny jmen - Včera ty bitvy proběhly bez zbytečných urážek a musím říct, že všichni válečníci to brali sportovně a tak jak by to mělo vypadat :) takže, když to takhle půjde dál nebudou tresty ani třeba.
povolit /ec - Já myslím, že klasický inventář musí stačit. Však se bojuje pouze 10 min a alespoň hráč musí zvažovat, co si vezme sebou :) a limitovaný kapacitou inventáře pak ty boje na fragu budou daleko lépe muset promýšlet, svou strategii a použití elíků.

Každopádně děkuji za všechny otázky a postřehy, a určitě pište dál :)