Re: Návrh: Menší doba věží

Ja jsem proti, at se dají klidně 2 časy -> odpolední (jakou jsou ted) a pak ty ranní, ale určitě né aby to jelo nonstop. Na co si mám nabírat lidi ? Aby mi 1 (a to stačí, když nikdo nehraje v tu hodinu) člověk chodil zabírat pevnosti a pak šel spat, za ty pevnosti se dostávají body a ted 6 hodin bychom to měli mít obsazené dokud se neprobere někdo v normální čas ? To není příliš strategické, spíš zvýhodnující pro ty co hrají tyto doby.

BlackoutMan píše:
05 kvě 2018 07:37
Den má 24 hodin každému vyhovují různé časy tak proč nenechat věže aktivní stále ať se všichni snaží :) . Epes sám psal že by chtěl aby server žil celý den :)
Ani nápad
Jak psal plej znevýhodňuje to většinu hráčů..
A představ si že o víkendu je už několik lidí na epesu kolem 11-12 a jsou tam do jedné do rána.. Nevím jak ty ale já ti nebudu 12 hodin na epesu a ještě se starat o 3 pevnosti...

Přesně, starat se o pevnosti celý den je absolutní kravina, i tento čas ovšem lehce zvýhodňuje lidi, kteří mají méně povinností ve svém dni, ovšem každý by měl dostat přibližně stejné šance uspět na těch věžích, to je hlavní pointa toho omazení času

Eskaron píše:
06 kvě 2018 17:50
Přesně, starat se o pevnosti celý den je absolutní kravina, i tento čas ovšem lehce zvýhodňuje lidi, kteří mají méně povinností ve svém dni, ovšem každý by měl dostat přibližně stejné šance uspět na těch věžích, to je hlavní pointa toho omazení času
Je to složité, kdyby se dali 2 časy, jak jsem již zminoval tak Epes nebo celkově minecraft hrají z velké části lidé pod 18 let, chápu že když má někdo práci tak se na odpolední pevnosti nedostane, ale i tak ta převyšující věková hranice je pod 18 let = odpolední hodiny, v ranních hodinách můžeš videt početnější účast maximálně o prázdninách

TelefoniaRider píše:
06 kvě 2018 15:28
BlackoutMan píše:
05 kvě 2018 07:37
Den má 24 hodin každému vyhovují různé časy tak proč nenechat věže aktivní stále ať se všichni snaží :) . Epes sám psal že by chtěl aby server žil celý den :)
Ani nápad
Jak psal plej znevýhodňuje to většinu hráčů..
A představ si že o víkendu je už několik lidí na epesu kolem 11-12 a jsou tam do jedné do rána.. Nevím jak ty ale já ti nebudu 12 hodin na epesu a ještě se starat o 3 pevnosti...
A příjde ti snad, že by se o pevnosti bojovalo pořád a že byses o ně měl starat celej den? I takhle se o ty pevnosti bojuje tak 1 hodinu a pak už to nikdo neřeší. Kdyby to bylo nonstop tak by těch bojů bylo víc, ale furt to neznemaná, že bys měl bejt na serveru 12 hodin denně a že bys měl mít vždy všechny pevnosti.