1.8 PVP

Ahoj, připadá mi, že v chiméře se nic neděje a je tam 1.8 PVP a spíše se bojuje při WB a tam je 1.9 PVP.
Tak mě napadlo jestli nechcete dát do celého Epesu 1.8 PVP, protože si většinou neuvědomím, že při WB je jiné PVP, než v chiméře.
Tak napište svůj názor! :)

Re: 1.8 PVP

DesTrixPlayer píše: Nebo change, u WB 1.8 a v chimeře 1.9, co vy na to? :)
Tak začneme s trochou teorie a logiky, které se tu zřejmě moc nedostalo. S perfektním hitováním při 1.9 se dá boss hitnout 1x za 0.625s, protože většina lidí to asi nezvládne, tak při nejhorším boss dostane 1 hit za 0.75s (v prípadě, že do něj útočí víc lidí, tak by se to mohlo pohybovat klidně i okolo 0.5s). Při 1.8 pvp jde bossovi dát 1 hit za 0.5s a to ať už klikáš normálně 2 cps nebo máš autoklik nastavenej na 1000 cps. Takže ano, bossové by šli trochu rychleji dolu (tak max o 1/3 času) a ANO, autoklik je ti v tomhle ÚPLNĚ k hovnu.
To sice nemění nic na tom, že ty WB jsou celkově špatně udělaní, a měli by mít tak 3x tolik hp, ale o tom se tu teď nebavíme.
DesTrixPlayer píše: Nebo change, u WB 1.8 a v chimeře 1.9, co vy na to? :)
Já jsem pro :)

Re: 1.8 PVP

To co cituješ byl joke, ale znám tu inteligenci některých lidí takže jsem to smázl. Ve stavu kdy to je nyní si myslím že je to rozhodně v pohodě. :) Navíc dle infa je myslím pvp v chimeře jen tento týden kvůli testování a uvidí se zda zůstane, takže proto bych argument "že je jinde" dočasně vynechal...