Re: Upravy
#11Nn drop wartu je akorat tech 50% kdyby ste nepouzivali 20 kamionu healek nemeli by ste tak velku spotrebu a byli by ste ok
Struage_ píše: ↑18 kvě 2018 23:01Ahoj, dnes ma celkom napadlo toto...
Navrhujem aby sa niečo zmenilo...
Oslabeni Divokych lidi - menši dmg lebo sa nedaju zabijať ...
<b>spíš mírně zvýšit drop kamenů</b>
Vstup ku WB Gor aby bol otvoreny stale po zabiti Shamana od 19:25 a do kym neumre + zmenšiť ochranku aspoň o 3psov... Odstraniť z neho wither efekt a dať slow II...
<b>proti</b>
Bezpečne obchody ako bolo na spawnu E2
<b>zbytečnost, dneska si snad nikdo už nedovolí někoho okrást kvůli permabanu, a všechno je zpětně dohledatelné</b>
Zvýšiť odmenu za hlasovanie - 10chlebu,10uhli, 10xp lahev ako na E2
<b>proti</b>
Z pekelnych zombie nech sa o trošku zvyši šanca na droo bradavice
<b>proti, není problém za hodinku nadropovat třeba 20 bradavic</b>
Non vip hračum povoliť aspoň 3 resky a zvecsit maximum rozlohy resky (neviem ako sa to povie, ale asi viete čo myslim)
<b>proti, to je přesně jedna z těch výhod, co by měli mít VIP. Není to P2P. Pokud chceš větší resku, tak si kup za směšných 69 Kč VIP na měsíc. To máš 3 piva, to snad obětuješ ne?</b>
Struage_
lovecupirov <===== o nedlho pride si zaloviť
Co jsem hrával já tak se zabíjet dali úplně na pohodu.. Když vyčaruje ten svůj skill odběhneš a ty debuffy co dávají nějak vydržíš. Není to nejtěžší ani nejlehčí boss, je to takovej průměr. Zabíjet se dají, lehce, stačí se umět pohybovat a trefovat.. Já to dával na pohodku když se člověk nemohl buffovat ani strenght II, protože prostě nether warty nebyly. To že dávají moc velkej DMG je fakt jenom výmluva a proti jakémukoliv debuffování bossů na serveru jsem zásadně proti. (Snad až se bude přidávat Azach tak bude zase na 2 hodiny jako bejvával na začátku E2)
Toto je opět oslabování World Bosse, taky by ten Shaman přišel o tu zajímavost a účel který oproti ostatním bossům v dungeonu měl. Zásadně ne, ať to napak skull buffne.
Sekery a kladiva jsou update starý ani ne měsíc a Epes to dal všude kam to jen šlo. Aby jsi měl možnost získat nové věci, musíš si nejspíše počkat na rozšíření obsahu serveru, který se určitě rychle blíží. Stačí čekat a dočkáš se.
Víceméně pro. Sice nemůžeš zabít ally který vyžírá (pokud nedáš neutral/enemy) tak jsem i tak pro, jinak mi to příjde jako postrádání významu vztahů mezi frakcemi které plugin umožňuje.
Taktéž pro, s drobnou úpravou. Epes se k tomu jistě časem dopracuje.
Epes 2 měl naprosto rozdílnou ekonomiku a je to velmi choulostivé téma. Uděláš jednu chybu a bude se to s tebou táhnout do dalšího konce serveru. Teď to očividně je naprosto dostačující a stejně se hlasuje jen kvůli PP a orbu. Zbytečný.
Stačí trochu uvažovat a zjistíš, že tak nízký drop a celkově získání nether wartu je naschvál. Už od přípravy serveru jsme chtěli, aby hráč myslel i na svojí výbavu elixírů, aby měla o dost vyšší cenu než na E2. Zase jde o to vám o něco přitížit hru a aby jste se nevěnovali furt jedné a té samé věci, ale trávili svůj čas na více lokacích, ne jen na jedné jediné. Ekonimka se vymýšlela tak aby nether warty byly exkluzivní zboží, tak ať to tak zůstane. Tvoří to ekonomiku, koloběh peněz.