Heal Potiony

Ahoj.
Moja "šikovná" hlavička zase niečo vymyslela...
Ako tu hrám PvP dlhšie a dlhšie začínam si všímať určitých faktorov ktoré tu hru ovplyvňujú natoľko že už nemusíš ani vedieť držať meč v ruke...
Či už to sú desiatky hodín expenia sekier aby si dával extrémny damage alebo už zmieňované heal potiony...
Určite by som ich nechcel zakázať úplne...
Ide mi o to aby sa zakázali splash healky. Učel splňovať budú furt( Keď má hráč málo jednoducho vypije healku ). Ale predídeme tomu aby sa hráči healovali uprostred boja.
Keď dotyčný hráč vyhrá nejaký súboj jednoducho vypije healku a pôjde na ďalej.
Myslím že zakázanie gunpowderu by nebola ta správna cesta kedže sa dajú robiť elixíry ktoré zraňujú a tak by stratili zmysel ak by sa dali iba piť...

Re: Heal Potiony

Podle mě je to s prominutím blbost healky může mít každý kdo si dá chvilku času dropováním surek nebo si je nakoupí v shopu. Neříkám že vždy ale při nějakém boji nemáš moc příležitostí si ten heal vůbec hodit např.. když tě 3 lidi knockujou v rohu a zase naopak se lépe zabíjejí lidi kteří utíkají a mají anti knock. Za mě by byla hloupost to zakazovat co tak vim tak i na E2 nebyl heal zakázaný a zezačátku tohoto PvP sem si všímal snad jen Telefona že používal healky a pak se prostě ostatní hráči začali přidávat místo toho aby začali psát na foro že chtějí aby se zrušili. Za mě PROTI.

MarioL píše: Ahoj.
Moja "šikovná" hlavička zase niečo vymyslela...
Ako tu hrám PvP dlhšie a dlhšie začínam si všímať určitých faktorov ktoré tu hru ovplyvňujú natoľko že už nemusíš ani vedieť držať meč v ruke...
Či už to sú desiatky hodín expenia sekier aby si dával extrémny damage alebo už zmieňované heal potiony...
Určite by som ich nechcel zakázať úplne...
Ide mi o to aby sa zakázali splash healky. Učel splňovať budú furt( Keď má hráč málo jednoducho vypije healku ). Ale predídeme tomu aby sa hráči healovali uprostred boja.
Keď dotyčný hráč vyhrá nejaký súboj jednoducho vypije healku a pôjde na ďalej.
Myslím že zakázanie gunpowderu by nebola ta správna cesta kedže sa dajú robiť elixíry ktoré zraňujú a tak by stratili zmysel ak by sa dali iba piť...
Rozhodně proti. Jelikož je zakázaný forge a liteloader, tak už je nemožné házet 6 a více splash healek za sebou. Všechny lektvary do PVP patří a je jen na hráčí, jak dokáže této výhody využít. Aspoň to teď tady vypadá jak v roce 2014, kdy ke skillu nestačilo pouze si sehnat mody a házet healky na zem jak zběsilý :shock:

Pane bože už mi začíná být zle z těch lidí co si myslí že healky používá jen DG. A doufám že sem každý z DG ten názor napíše přece jenom to jsou ti lidi kteří na serveru jsou často a jestli chceš mít názory od lidí co dají jen PRO tak je blbost aby to bylo na serveru omezené :). A podle mě je jedno od koho chceš názor ty a od koho ne lidem co to schvalují jde o názory všech lidí a ne jen od těch co dají PRO. :D

Jo a podle mě ty healky nedávají úplně takovou šanci na výhru ve fightu ano byla by blbost tvrdit že nedávají žádnou ale zase když je hráč který dává absolutně velké comba tak ti ty healky v hotbaru dojdou a v tu chvíli má možnost tě zabít. A tento návrh my přijde směřovaný jen na 1 věc a to aby to oslabilo DG je to jen můj pocit třeba to neni pravda ale přijde mi to tak. Jako když sem napsal že chci otevřené fragy tak si každý z enemy F snad myslel že si tim chceme jen polepšit ale teď je vidět že to tak nebylo. A už si rovnou mohl napsat návrh aby jen DG nemohlo používat healky a vyznělo by to asi stejně jako mně tento návrh.

Sice mě štve, že jsou pryč ty časy, kdy mi na celé pevnosti stačilo 6x strength II a 6x speed II, ale tohle je kravina. Když už teda tak bych omezil přísun surovin, ale zakazovat splash je blbost. Když tě štve, že si někdo proti tobě hodil heal má to jednoduché řešení. Hoď si ho taky a nebo vlez do toho protivníkova healu. A mario nemyslím si, že by nás to oslabilo. Spíš posílilo. Na fragu, kdy je omezený počet healů jsme pokaždé vyhráli. Posledně jsem si hodil pouze 1 heal. Takže nás by to fakt neoslabilo...

CiTrOnIxCz píše: Pane bože už mi začíná být zle z těch lidí co si myslí že healky používá jen DG.
CiTrOnIxCz píše:
06 srp 2018 12:52
A tento návrh my přijde směřovaný jen na 1 věc a to aby to oslabilo DG

Upřímně řečeno, tady si v podstatě napsal, že je používáte jen vy. Proč by to mělo oslabit jen vás?

Jako nemám ty healy rád a nejsem si úplně jistej, jestli je řešení je zakázat úplně. Neříkám, že bych nepřivítal jejich omezení, protože o ničem jiném ty fighty nejsou, ale měl jsem jinej návrh.

Můj návrh zněl dát cooldown na ty healky. Řekněme 1 healka cooldown 10 vteřin, aby někdo jen nemohl tupě běhat a neustále si je házet. Kdyby už to tak bylo, teoreticky by se mohly kombinovat splash heal s normálníma.

1. Jacku ten cooldown mi přišel snad jako nejhorší možný řešení to už bych je rovnou zakázal než abych pod sebe hodil healku po 9 vteřinách a přišel o ní.
2.To že napíše mariol že názory DG tu nepotřebuje protože ví že dají proti už mi vyznělo tak že je používáme jen my a jde o to oslabit DG takto mi to vyznělo a ještě sem to psal v té zprávě že mi to tak přijde ale nemusí to tak být takže GJ že si to vystřihl z té celé zprávy a okomentoval to :)
Jen mi přijde jako absolutní hloupost to zakazovat v 1.9 PvP bych to i možná podpořil protože tam ty boje byli na 5 hodin bez nějakého posunu ale v tomto PvP huh nevím díky těm healkam má dost lidí šanci udělat něco když je větší počet nějaké jiné F. A kdyby se zakázali healky bylo by to ještě víc o počtu než teď. A mimochodem nemusel mario komentovat tu mojí zprávu že chce jen názory lidi co nejsou v DG vyjádřit se má přece jenom každý ať už je v DG,Fallacy,Anocra,... žejo.