Ahoj, mam par navrhu k epmmo kladiva
1. Omraceni
Na lvl 38 je 3,8% sance na udeleni omraceni, ktere dava slow a nevolnost po dobu 4 sekund
-------
Tady bych spise uvital nejaky efekt, ktery by ubral dmg. Tohle mi prijde useless.
Dále se mi moc nelíbí takhle male procenta na neco, co skoro nic neudela.
2. Hromova rana
Na lvl 38 dava kladivo slepotu na 2 sekundy a slow 5 na 3 sekundy a maly boost dmg.
-------
K tomuhle buffu bych pridal i stredni a velky boost dmg
3. Staty
Kladivo ma maly dmg, -10% speed a -75% rychlost utoku
-------
Podle me by kladiva mohla fungovat na zpusobu: "Cim vetsi kladivo, tim vetsi -% speedu". Např. Chimerska boure ma vetsi texturu nez Silvirg = Chimerska boure by tedy mela -20% speed a Silvirg by mel jen -15%
Mozna bych i trosku zvysil dmg.
Re: Kladiva
#21.
Možná bych zvýšil %, ale nic jiného. Není to špatný.
2.
Tohle mi přijde v pohodě, nic bych neměnil.
3.
To mi přijde jako blbost, nechal bych to jak to je.
Možná bych zvýšil %, ale nic jiného. Není to špatný.
2.
Tohle mi přijde v pohodě, nic bych neměnil.
3.
To mi přijde jako blbost, nechal bych to jak to je.
#3Dmg má dost velký. Když to vyexpíš, tak z toho budeš mít pasivku jak mělo SLD. Což si myslím, že je víc než v pohodě.
#4Meles tu uplny blbosti... na lvl 100 je,predpokladam, 10% na slow, a to uz neni vubec malo.. nevim co bys tu chtel buffovat. Ty kladiva jsou dost silny uz ted.
#5CzechMinerCZ píše: ↑10 srp 2018 09:09Meles tu uplny blbosti... na lvl 100 je,predpokladam, 10% na slow, a to uz neni vubec malo.. nevim co bys tu chtel buffovat. Ty kladiva jsou dost silny uz ted.
#6No jakože, chtělo by to zvýšit ..o tom žádná ..navrhuji 15% na lvlu 100 + zvysit slepotu na uroven III
#9já myslel ze zbraní na blízko, kuše sou kapitola sama o sobě protože to už pomalu ani neni zbraň ale dopravní prostředek