RPG levely trošku jinak

Ahoj, mám jeden návrh takže k němu hned přejdu - Myslím si že by byl víc než dobrý nápad přidat k rpg levelu i nějaký fyzický lvl up. Tím chci říct že doteď umožňují rpg levely získat lepší zbroj a přístup k více questům atd. Já když si řeknu lvl up tak si představim spíš že jsem pak silnější a rychlejší sám o sobě a tak mě napadlo že by s každým(záleželo by jak velký by to dávalo boost takže nemuselo by každým) lvl upem byl i nějaký fyzický boost(čistě na postavu) protože doteď jakákoliv výhoda/dmg/armor/speed/ byli jenom přes zbroje a zbraně či specialní itemy jako např křídla či potiony a to se dá dokoupit a nebo vyrobit.
Ať o tom přemýšlím jakkoliv tak se mi to zdá jako dobrý nápad, sice by se to dalo těžko(nevim nerozumim) zrealizovat ale je to jenom návrh a já nerozhoduju co tam bude co tam nebude co tam půjde a nepůjde protože je to jen návrh :)

Re: RPG levely trošku jinak

Abych se k tomu vyjádřil, ten fyzický level up vidím v tom, že se ti zpřístupní silnější zbraně, lepší armor (až tu budou HP zbroje tak ti přibudou i HPčka). Možná jedině co bych uvítal by byla rychlost (přidat něco na způsob křídel, ale s větším bonusem,nebo udělat způsob na vylepšení křídel), ale už teď to z části řeší koně+křídla.

Aktuální maximální level je 25 a rozdíl je zatím v 15 levelu, kde se zpřístupní i IV zbraně, které jsou do levelu 25 (Krom Chimerských zbraní) a zatím se nic moc nemění.
Epes by se měl rozhodnout jak bude pokračovat dál, ale aby to nebylo tak, že 15. (s Sharp IV) bude mít férové podmínky na zabití třeba 50. tky, tak to být nemá, toto je RPG a rozdíl by měl být mezi levely znát, s tím patří i postupné uzamykání dungeonů vyšším levelům. Už nyní na levelu 30 bych hráčům uzamknul Orčí dungeon, né-li dřív (Samozřejmě by se měl i do tohoto levelu přidat další WB (I dvě, viz knížka za level 21 -> Wilfred). Ale taky bych se nebál přidávat HP zbroje společně se zbraněma, které ubírají větší dmg, taky hlavně, aby se zamezilo "férovým" soubojům mezi 15tkou a 50tkou (i nižší) a aby celkově podstata RPG nabrala větší pojem.
Ano, jsou tu i věci z E2, kde každý mohl mít HP zbroje a celý druhý řad srdcí už defakto hned ale tomu právě zamezí RPG level omezení.
Případně mě zajímá, jak chce Epes dělat zbraně zajímavější, krom toho, že budou mít větší dura, jiný skin či jiné využití. Chimeru bych poté omezil až na 15 - 20 level a tak.

DesTrixPlayer píše: ↑
22 srp 2018 14:16
Aktuální maximální level je 25 a rozdíl je zatím v 15 levelu, kde se zpřístupní i IV zbraně, které jsou do levelu 25 (Krom Chimerských zbraní) a zatím se nic moc nemění.
Epes by se měl rozhodnout jak bude pokračovat dál, ale aby to nebylo tak, že 15. (s Sharp IV) bude mít férové podmínky na zabití třeba 50. tky, tak to být nemá, toto je RPG a rozdíl by měl být mezi levely znát, s tím patří i postupné uzamykání dungeonů vyšším levelům. Už nyní na levelu 30 bych hráčům uzamknul Orčí dungeon, né-li dřív (Samozřejmě by se měl i do tohoto levelu přidat další WB (I dvě, viz knížka za level 21 -> Wilfred). Ale taky bych se nebál přidávat HP zbroje společně se zbraněma, které ubírají větší dmg, taky hlavně, aby se zamezilo "férovým" soubojům mezi 15tkou a 50tkou (i nižší) a aby celkově podstata RPG nabrala větší pojem.
Ano, jsou tu i věci z E2, kde každý mohl mít HP zbroje a celý druhý řad srdcí už defakto hned ale tomu právě zamezí RPG level omezení.
Případně mě zajímá, jak chce Epes dělat zbraně zajímavější, krom toho, že budou mít větší dura, jiný skin či jiné využití. Chimeru bych poté omezil až na 15 - 20 level a tak.
A jak se chceš pak dostat k tomu wb v orcim dungeonu?

SantaJunior píše: ↑
22 srp 2018 21:32
22 srp 2018 14:16
Epes by se měl rozhodnout jak bude pokračovat dál, ale aby to nebylo tak, že 15. (s Sharp IV) bude mít férové podmínky na zabití třeba 50. tky, tak to být nemá, toto je RPG a rozdíl by měl být mezi levely znát, s tím patří i postupné uzamykání dungeonů vyšším levelům. Už nyní na levelu 30 bych hráčům uzamknul Orčí dungeon, né-li dřív (Samozřejmě by se měl i do tohoto levelu přidat další WB (I dvě, viz knížka za level 21 -> Wilfred).
A jak se chceš pak dostat k tomu wb v orcim dungeonu?
Asi nijak?

Nijak. Pokud má hráč vyšší level, má i více WB než hráč, co má nižší level a má zatím jen Vůdce Velitelů Ork, proč by na tohoto WB, který je I guess od 10 levelu chodit hráč s levelem 30?
Pokud někdo vezme quest na zabití WB a nesplní ho do 30tého (či jiného) levelu, automaticky se mu zruší / vykompenzuje slabší odměnou.

Aha :'D tak toto mě rozesmálo aby se hráč s levlem např.. 30 nedostal do orčího dungu.. To je podle mě absolutní blbost nejen že by hráč nemusel splnit zabití WB jako Q díky tomu že Wb jsou hlavně o frakcích takže by ho nechal zatím být nebo např.. jaké dropy padají z gora drahokam země neni vážně věc pro levly 10 - 15 drahokam je více využitelný na větších levlech a myslim že zrovna helma +4 tušim je od levlu 25 a to neni maximum když už musel by se upravit drop z gora aby odpovídal levlu ke vstupu a taky by se dle mého musel předělat i gor protože vážně nesedí do rolo 1.WB kterého si na epesu zabiješ jelikož je v dungu od lvl 5 a samotný Gor mi připadá jako WB 2. nejtěžší díky tomu že i když máte full PT IV armor nedělá mu problém dát si vás na 2 hity. Taky by to byla hloupost ohledně zmiňovaných frakcí když si nějaká F vezme pod křídla méně zkušeného hráče tak mu i někdy pomůže s Q ale kdyby v f kde je 11 hráčů +30LvL (Ano není to momentální problém jen zde píši proč je to podle mě hloupost) a 1 člověk s levlem 20 který by chtěl pomoc je to docela nanic. A znám mnoho lidí kteří ani na LvL 20 neměli hotový Q s Gorem. Podle mě tam je i mnohem víc věci na lvl 15+ a netuším jaký by byl význam to takto zakazovat možná pro to aby tam lepší hráči nechodili vyžírat což pochybuji že se stává neboť komu by se tam chtělo dropovat železo v cenně 1200 a nebo aby se nechával gor nováčkům a to dle mého mají dost velké šance ho zabít teď poslední měsíc sem lidi viděl chodit Královnu,Šedohřbeta a Démona převážně v tomto pořadí a když nakonec přišlo na gora měl plné HP a nebyla tam žádná snaha ho zabít od nikoho pomalu. A taky když jsme u toho takby se logicky v tomto případě měl zakázat vstup do Starého dolu (Teď si nejsem jistej byl sem tam jen 1x) který je od 0 LvL a zakazoval by se asi na lvl 25 a co vim mnoho lídí na lvl 25 ani nevědělo že na raubíře je i nějaký Q. Podle mě omezování dungu by byl snad nejhloupější nápad co by se mohl udělat.

23 srp 2018 02:22
Nijak. Pokud má hráč vyšší level, má i více WB než hráč, co má nižší level a má zatím jen Vůdce Velitelů Ork, proč by na tohoto WB, který je I guess od 10 levelu chodit hráč s levelem 30?
Pokud někdo vezme quest na zabití WB a nesplní ho do 30tého (či jiného) levelu, automaticky se mu zruší / vykompenzuje slabší odměnou.
Ale pak třeba nemůže stihnout udělat i quest