Ať o tom přemýšlím jakkoliv tak se mi to zdá jako dobrý nápad, sice by se to dalo těžko(nevim nerozumim) zrealizovat ale je to jenom návrh a já nerozhoduju co tam bude co tam nebude co tam půjde a nepůjde protože je to jen návrh
RPG levely trošku jinak
#1Ahoj, mám jeden návrh takže k němu hned přejdu - Myslím si že by byl víc než dobrý nápad přidat k rpg levelu i nějaký fyzický lvl up. Tím chci říct že doteď umožňují rpg levely získat lepší zbroj a přístup k více questům atd. Já když si řeknu lvl up tak si představim spíš že jsem pak silnější a rychlejší sám o sobě a tak mě napadlo že by s každým(záleželo by jak velký by to dávalo boost takže nemuselo by každým) lvl upem byl i nějaký fyzický boost(čistě na postavu) protože doteď jakákoliv výhoda/dmg/armor/speed/ byli jenom přes zbroje a zbraně či specialní itemy jako např křídla či potiony a to se dá dokoupit a nebo vyrobit.
Ať o tom přemýšlím jakkoliv tak se mi to zdá jako dobrý nápad, sice by se to dalo těžko(nevim nerozumim) zrealizovat ale je to jenom návrh a já nerozhoduju co tam bude co tam nebude co tam půjde a nepůjde protože je to jen návrh