Vyvážení ekonomiky

Dobrý den,
navrhuji zvýšit množství gun powderu na serveru. Procházel jsem více než 10 obchodů a všude je vyprodán. Jeho nedostatek výrazně ovlivňuje pvp boje, při němž je ho třeba velké množství na přípravu lektvarů pro léčení.

Navrhuji zde více možností:
  • 1. Zvýšit počet a četnost dropu v pekelném dungeonu.
  • 2. Nastavit častější spawn monster ve světě mining.
  • 3. Přidat zcela novou mechaniku získání.

Re: Vyvážení ekonomiky

Jenom můj názor:
PROTI pokuď si chceš už nějaké ty gunpowdery koupit tak kup u Alchymisty v Aragonu..
Podle mě je lepší že se to nedá jen tak sehnat aspoň si to udrží cenu a nebude toho na serveru moc.
Ještě bych podotknul že já když strávím hodinu v pekel. dungu mám přes 45 gunpowdru takže si myslím že je to teď vyvážené..

Proti

Přijde mi, že gunpowder je vyvážený. Jak říkal pavlitko, dá se zakoupit u Alchymisty, sice 1 stojí 500, ale alespoň je těžší na získání. Takhle to je docela vyrovnané, healek je i tak dost, není potřeba to zvedat.

Víc healek? HELL NO.

Snížení ceny předmětu, který slouží k výrobě potionu, jenže je pro většinu lidí otázkou života a smrti mi teda nepřijde jako "vyvážení ekonomiky". Podle mě je účel, že to je takhle drahé a přijde mi to v pohodě, protoze to alespoň všechny donutí šetřit těma healkama a nerozhahovat je jak konfety. Na jednu stranu si stěžujete, jak padá z pekelný bedny moc šutrů a uchvatitelů, ale pak zas přijde tomhle xD

U toho zvýšení spawnu monster idk, řekl bych, že je to ok.. alespoň maj věci nějakou hodnotu.

Kdyz napíšeš bod "přidat zcela novou mechaniku získání", co asi tak myslíš, že se stane? Mávnutím kouzelného proutku AT zanechá všechnu práci a půjdem vymýšlet? Tohle jsou návrhy, tudíž se mi zdá, že to máš ty navrhnout.