To bylo myšleno s nadsázkou...
Jinak meč je taky pro plebáky xdd
Re: Staré vs Nové pvp
#12Jj ja vim.A to ze mec je pro blebaky plne souhlasim.Jenom neni mcmmo a tak je sekara nejvetsi trash
#13Pokud by bylo jenom na CW a chimere tak to se ještě dá nějak přežít
Btw na co ti je perfektně načasováný AC kdyz se neumíš trefit.. Zatím jsem tu viděl 1-2 lidí kteří se aspoň umí trefit
Btw na co ti je perfektně načasováný AC kdyz se neumíš trefit.. Zatím jsem tu viděl 1-2 lidí kteří se aspoň umí trefit
#15Tohle si pamatujtephiwings99 píše: ↑29 led 2018 21:25No ja se umim trefit....Spis vetsina od vas ne jak sem tak vykoumal
=================
AC se dle mne hodí jen na PVE když to člověk vezme kolem a kolem žejo... Ale AC není jediné co se dá udělat přes externí programy.
#17Třeba protože v dungeonech a u bossů je těch bojů nejvíc?DesTrixPlayer píše: ↑29 led 2018 17:33A důvod? Zcela logicky jde v dungonech o ty bosse, a ti bossové mají mít nové PvP. Tzn. pokud se z dungeonem zamýšlí tak čím je, je to v pořádku.
Chimera, CW je podle mne opravdu na to PvP, tam to dává smysl.
Děkuju :3Bionicsabre píše:negjo AC master.
#18Negjo.... bavíme se tu o PvP fightech a pvpko je zakázáno v obou dungách.... víš ?
#19Eskaron píše: Negjo.... bavíme se tu o PvP fightech a pvpko je zakázáno v obou dungách.... víš ?
Eskarone.... bavíme se tu o PvP fightech a pvpko bude v dalších dungách povolený... víš ?