Re: 1.8 Vsade

suhlasim s negjom radsej tu 1.7.2 by som bral :D nez toto jak pisal je to smrtonostna nuda ta ruka a skiny by mi nevadili keby zmizly sekera jak sekera bez skinu s skinom co to ma akoze nic ten skin nerobi ... keby bolo ze skin da 2% dmg .tak to by som bral ale tie skiny su potom naprd to asi vsetko :D

Pavlitko píše:
28 kvě 2018 20:54
negjo píše:
28 kvě 2018 20:14
Rozhodně PRO, zabíjet něco s 1.9 pvp je smrtonosná nuda a radši bych se podřezal než skillil něco s 1 klikem za s.
Pavlitko píše:
28 kvě 2018 12:19
To server mohl zůstat na verzi 1.7.10..
Si tak říkám, že by to vůbec nebyl špátný nápad, kdyby se tam hodilo ViaVersion. Sice by tam nebyla druhá ruka, nešli by skinovat itemy, ale pro normální klikání pvp bych to obětoval.
Nešli by skinovat itemy.. a to by bylo o ničem k čemu by byli křídla, PP helmy, obrazy a další věcičky..
Však říkám, že všechno tohle bych s radostí obětoval pro normální pvp a hitování.

urcitě prosím nezvažujme.downgrade jádra. Jo je krok vzad, který není možné udělat. Naprostá většina serveru je postavená na nových věcech a my nemáme další 2 roky na to začít od začátku. Navíc jsme se na té verzi presvedcovali, jak se nám server rozpadá pod rukama. Podpory pluginů končily, api se rušily, přestaly funfovat zakladni funkce, vsude hromada chyb prakticky nám bylo jasné, že to nedáme dohromady. Navíc je jasné, že bychom nemohli přinést nic extra nového na teto verzi. Developeri maji co delat aby vubec upodporovali verze stavajici, nebo snad nove. Natoz ty stare. Koneckoncu to chapu, nikde se nepodporuji stare produkty. Tahle doba, kdy jsme.se zasekli na urcite stare verzi byla pro me silena. Neco clovek chtel vylepsit a moznosti byly 0, naopak vse prestavalo fungovat.

Klicem pro to, aby neco jako epes fungovalo je, že se snažíš udělat něco jinak, přinést nové prvky, nezaspat dobu. Pořád je co vylepšovat a měnit. Musí se take hodne experimentovst.

Nemuzeme udelat na zaklade jednoho elementu hry uplne otočku o 360°. Jako já vás chápu, proč vám vadí tohle a tohle. Ale určitě na to myslíme, snažíme se jednotlivé verze pvp otestovat, ještě pvp ozvláštnit apod. Určitě se o tom bavme jak to nastavit, nebo vylepšit. Ale nebavme se o tom, že pošleme server do doby kamenný a zabijeme rok práce celého AT.

ChrisC07 píše:
28 kvě 2018 21:48
urcitě prosím nezvažujme.downgrade jádra. Jo je krok vzad, který není možné udělat. Naprostá většina serveru je postavená na nových věcech a my nemáme další 2 roky na to začít od začátku. Navíc jsme se na té verzi presvedcovali, jak se nám server rozpadá pod rukama. Podpory pluginů končily, api se rušily, přestaly funfovat zakladni funkce, vsude hromada chyb prakticky nám bylo jasné, že to nedáme dohromady. Navíc je jasné, že bychom nemohli přinést nic extra nového na teto verzi. Developeri maji co delat aby vubec upodporovali verze stavajici, nebo snad nove. Natoz ty stare. Koneckoncu to chapu, nikde se nepodporuji stare produkty. Tahle doba, kdy jsme.se zasekli na urcite stare verzi byla pro me silena. Neco clovek chtel vylepsit a moznosti byly 0, naopak vse prestavalo fungovat.

Klicem pro to, aby neco jako epes fungovalo je, že se snažíš udělat něco jinak, přinést nové prvky, nezaspat dobu. Pořád je co vylepšovat a měnit. Musí se take hodne experimentovst.

Nemuzeme udelat na zaklade jednoho elementu hry uplne otočku o 360°. Jako já vás chápu, proč vám vadí tohle a tohle. Ale určitě na to myslíme, snažíme se jednotlivé verze pvp otestovat, ještě pvp ozvláštnit apod. Určitě se o tom bavme jak to nastavit, nebo vylepšit. Ale nebavme se o tom, že pošleme server do doby kamenný a zabijeme rok práce celého AT.
Je jasný, že se verze měnit nebude, to by bylo asi šílený a nereálný. Spíš mi šlo prostě o to, že bych se všech těch novinek klidně vzdal pro normální klikání.

DesTrixPlayer píše:
29 kvě 2018 00:26
Hoši, jestli chcete obětovat skiny, a tyhle výhody kvůli starému PvP, můžete odejít, protože jste na špatném serveru. ;) :P
Já jsem na tomhle serveru hlavně kvůli bossům a pvp, který je propojený s rpg a je mi fakt úplně jedno, jestli budu bojovat s nějakým epickým mečem, nebo s kamenou lopatou... Kdyby mi záleželo na grafice, nehraju minecraft.

phiwings99 píše:
28 kvě 2018 22:17
chrisi minimalne zvetsit attack speed s tim by problem nemel byt ne ?
uvidíme, s tímhle na nás prosím netlačte. Není to rozhodnutí, které se udělá ze dne na den. Hodně to zvažujeme a testujeme. Zároveň by bylo fajn se nějak pokusit z většiny shodnout, protože všem vyjít vstříc nemůžeme a zase hlavou proti komunite se jde těžko.