Re: Heal Potiony

CiTrOnIxCz píše:
06 srp 2018 12:40
Pane bože už mi začíná být zle z těch lidí co si myslí že healky používá jen DG. A doufám že sem každý z DG ten názor napíše přece jenom to jsou ti lidi kteří na serveru jsou často a jestli chceš mít názory od lidí co dají jen PRO tak je blbost aby to bylo na serveru omezené :). A podle mě je jedno od koho chceš názor ty a od koho ne lidem co to schvalují jde o názory všech lidí a ne jen od těch co dají PRO. :D
Halo??? WTF? Ľudom ako ty by malo byť Zakázane právo na názor... Povedal som že chcem najmä názory iných a že vaše názory rešpektujem... Učili ťa vôbec čítať?
Je mi jedno či dáte PRO alebo PROTI ide mi o to aby sa vyjadrili tí ktorý nepoužijú 4 dvojbedny healek za deň... A na tvojom mieste Citrone a tvojej spotrebe by som sa vôbec neozýval. Dík

Jo takže někdo kdo na pevnostech nebal x týdnů mě tu bude psát ať se svojí spotřebou sem ticho ok ty bys zase příště nemusel psát že chceš názory od někoho jiného než od DG. Nemusel si to vůbec psát a byl by klid. :) Spíš příště napiš něco co bys na mém komentáři upravil a ne že ty chceš názor někoho kdo není v DG díky. A víš co já bych normálně zakázal mít armory,zbraně a potiony prostě vše co má v PvP nějakou váhu žejo. Healky může mít každý a ty co je nepoužívají a vadí jim to to už je podle mě jejich problém.

CiTrOnIxCz píše:
06 srp 2018 13:42
1. Jacku ten cooldown mi přišel snad jako nejhorší možný řešení to už bych je rovnou zakázal než abych pod sebe hodil healku po 9 vteřinách a přišel o ní.
Tak tam jde o to aby někdo jen například nelital po ledohradu, neházel si pokaždy 2 healky a nedělal to tak dokud mu nedojdou. Takhle by sis mohl hodit max jednu a ještě si jednu vypít, nebo si jich klidně vypít víc. Nepřijde mi to tak strašný. Navíc pořád bys mohl třeba hodit si 2 healky ve dvou lidech navzájem 😏

Ono ty surky ja nevim jako.. Už teď jsou omezený nether warty a pořád se mi jich zdá dostatek.

Co přesně ti přijde špatný na cooldownu? Zabraňuje to tomu nonstop házení healek. A vezmi si, že to omezí všechny, ne jen některé. Podle mě by to stálo za zkoušku na pár dní.

PROTI.
Healky vždy patřily k PvP a taky budou. To by byly buffy ještě vražednější a už by nebylo absolutně možné efektivně přežít 3v1 / 2v1 a těžko neefektivně >1v1.
Návrh v 1.8 PvP ztrácí smysl, v 1.9 je to lepší ale tady se rychlo kliká.
Pokud si ještě vezmeme v potaz WBčka či PvE prvky, no jaj.
Upřímně cooldown / zrušení splash, mi příjde jako PvP seppuka.

hele asi bych byl pro to aby se hazeci healy v chimere nemohly pouzivat (at normalni stale jdou) protoze to pvp na vezi atp je dost casto jen o to ze clovek beha do kruhu hodi elik a beha dal ... (mlaceni vynechavam) v normal svete budiz tam to tak moc nevadi no :d dle meho to pak dost postrada to teamove pvp no vlastne kdyz clovek ma dost eliku tak muze proste jet 2v10 a klidne vyhraje a nedela to problem ... zato kdyz by byly pouze eliky na piti tak by museli hraci trosku vice spolupracovat aby se ten clovek mohl vyhealnout a tak mu udelaji "zed" a proste ho budou kryt atp ... :D dle meho by to bylo hodne fain :DD tohle je jen takovy muj zhluk myslenek v jedne divne vete no :DD ale snad smysl z vnitrku vyplyne :D