Re: Staré PvP

Třeba mně jde jen o pvp, kdyby bylo normální tak bych si vždy našel co dělat... :D
Jako neříkám že jsou na tom všichni jako já, ale několik takových lidí se najde určitě.

Destrixi kvuli obsahu lidi odchazeji taky to je pravda.Treba ja taky nemam co delat a tak jenom nekdy tezim a nebo este postupne stavim shop ale jinak nic.
Ale pres 20 lidi tu neni nehraje/(docasne)skoncilo kvuli tomu novemu PVP.Me to taky cim dal tim vic zacina stvat a hodne dalsich lidi taky kteri skonci kvuli tomu pvp.A ze tech hracu je hodne.Do budoucna uz jen pro dobro serveru bude lepsi to stare pvp.Epes sice psal ze je ran ze je tam ted min lidi kvuli testovani doladovani bugu a take,ale !Az se tyto veci doresi tak budou hraci potreba na zaplaceni serveru a podobne a celkove to proste bude lepsi.

Vypiš mi nicky všech, kteří přestali kvůli PvP a byli věži. Pokud jich bude dvacet jak tu tvrdíš uvěřím. Zatím je špatné pro prosazení svého návrhu rukojmí v podobě odcházejících hráčů. Jinak můj názor přetrvává ohledně PvP. Ale nemyslím si, že někdo kdo přišel na RPG server odešel kvůli PvP a nechal všechny questy, maximální level stranou a pokud ano, tak si spletl server.

Destrixi....Nerekl sem ze jich 20 prestalo hrat kvuli pvp ale ze nezacalo nebo nehraje...Ja secky nicky nevim ale aj tak...A neni to prosazeni spatne kvuli odchazejicim hracum.Postupne jich bude vic a vic.Ted treba neskoncili nekeri ale uz jich to ste a maji to v planu.A aj kdyz je to RPG server tak se veci ziskavaji kvuli PvP :) Este mi zacni tvrdit ze ne a budu te mit za vola...A ja sem na tento server prisel z 70% kvuli PvP treba.Jako questy su nekere treba hezke ale nejak me neberou a dungeony nebo to rpg to jo ale to je jen tech 30%...

Já jsem přišel na rpg server a odešel kvůli pvp, u mě rpg nemá žádnej smysl hrát, pokud v něm není pvp, nebo pokud to pvp stojí za nic. Pro mě je rpg o tom, získávat si co nejlepší výbavu z bossů, questů a dungů a potom jí využívat v boji proti ostatním, ale tady ty boje stojej za nic, tak tam ani nemá smysl pro mě hrát.