Re: Staré PvP

Přesně tak.Veci ziskavas abys je potom mol uplatnit v soubojich a podobně.Urcite to není na to abys je hodil do rámečku a dělal machry.Takhle to funguje v RPG prostě...A tady je uplatnění pro ty věci právě v PVP , které je ovšem na .. nic.

Vy jste mi teda odborníci. RPG není hlavně o PvP. Pokud vím, zbroj můžeš nosit jen jednu a proto si dát zbroj kterou nevyužíváš je naprosto v pořádku :P Ale chápu, měsíc fuč, žádný dungeon, level, questy jen bugfixy, už měsíc. Ale jestli vám jde o PvP, můžete odejít, nikdy nedostanete to co chcete.
Já jsem přišel na rpg server a odešel kvůli pvp, u mě rpg nemá žádnej smysl hrát
Tohle mě mimochodem pobavilo

Destrixi začínáš se čím dál tím víc chovat jak děcko.A to že tobě něco vadí neznamená že to musíš kazit drtivé většině.A aj tak se mi zdá že se chováš strašně arogantně .Furt píšeš ve smyslu;secko bude podle mě,vy máte smůlu,takhle to nebude,já to chci jinak takže si nakaslete...Zamysli se

Phiwingsi, uklidni se. Pokud víš, probíhá hlasování a je vskutku téměř nerozhodné, takže přestaň všem cpát všichni jsou pro, všichni jsou se mnou. Oznam všem těm kteří tam kvůli PvP nehrají ať jdou hlasovat, mají šanci. A pokud vím, ty jsi ten kdo vše začíná.
Třeba dnes? Či kdy? Došel jsem na server, napsal jsem jen tečku ať vím a ty
A to jsem si myslel že tu bude klid.
Takže prosím, chování sem necpi, přece každý ví že my dva jsme si nepadli do oka, navíc vše prosazuju pomocí návrhů, to může každý. ;)

Destrixi a já mám met kontakt na všechny lidi a tak ? Když dohromady mám kontakt na 10 lidí ?A neříkám že všichni sou se mnou ale je jich většina.Ti co sú proti je většina lidi od vás protože stě jim řekli ať dou hlasovat a nebo ti co se jim prostě líbí že sou v početní přesile a tak to nijak toto PVP nepociťují.A to že sem tam to do chatu napsal no.Melo to svoje důvody většinu to to co sem napsal je pravda.A to že vše prosazujes pomocí návrhů není 100% pravda ale o tom někdy jindy.

Ty jsi fakt padlej na hlavu, nikomu jsem nic neřekl, mají tady hlasování ať hlasují a nefňukají s čele advokátem phiwingsem. Když je nemáš jistý, proč je započítáváš? Lžeš tu jak je vás dvacet či kolik ale skutek utekl. Moje důvody jsou taky pravda, tvrzení proti tvrzení, přechází se na fakta. Takže phiwingsi, laskavě nelži, nevymýšlej si a chovej se trochu mužsky než to co tu děláš. Každý má svůj hlas, své právo a nyní ho může prosadit. A než začneš lhát tak se zamysli, stejně ti to nikdo nežere.

Ja ze lzu a vymyslam si ? To ti dosli argumenty a tak musis psat take kraviny ? A zamyslet by ses mel ty..Ty tvoje pretvarky a buh vi co jeste..Pff a kdyz teda ses u tech faktu tak bych tu jedem mel ktery se projevi v budoucnu jestli se neco neudela.A to pokles hrajicich lidi kvuli pvp systemu :)

Destrixi a phiwingsi prosím vás klud tu sa hlasuje a rozmýšla sa aké má nové pvp východy a nie tak prosim vás o to aby ste si tie vaše hádky psali na discorde alebo na messengeri mne to je jedno kde ale nie na forum kde sa hlasuje nie je to vaša osbná roomka a nerieša sa ta vaše hadky.
Dakujem za pochopenie

To ti dosli argumenty a tak musis psat take kraviny ?
Ti co sú proti je většina lidi od vás protože stě jim řekli ať dou hlasovat a nebo ti co se jim prostě líbí že sou v početní přesile a tak to nijak toto PVP nepociťují
Destrixi začínáš se čím dál tím víc chovat jak děcko.
.A aj tak se mi zdá že se chováš strašně arogantně
A jde to dál. Prostě se vzdej a řeš PvP. Zase jsi začal tak to i skonči.