Re: PROTInávrh dungeon lidí:)
#22Jsem PRO! Pvp tam nemá co dělat! Buď tam je od začátku nebo vůbec.. přijde mi divné že například jako negjo,wings si tam expi bez PVP nikdo je nemohl zabíjet naexpi si dobré věci, levely a teď chtějí PVP -_-
#23Vy si tam naexpíte pt5 věci bez PvP a teď tam chcete PvP.. je to hrozně nefér..phiwings99 píše: ↑17 led 2018 16:43zakaz PVP tam kde se daji sehnat pt5 veci je nejvetsi kravina co de...
Naposledy upravil(a) Pavlitko dne 17 led 2018 20:31, celkem upraveno 1 x.
#24To je dobrá připomínka se kterou souhlasím. Jinak negjo, myslím že je jejich věc zda expí s brnkem nebo bez.
#25Ale já si myslím že by to jejich věc bejt neměla, jako dropvat pt V věci bez armoru a elíků je blbost.
Btw. jestli vám tolik jde o ten armor, tak v případě že se tam vrátí pvp, tak do spuštění novýho dungu tam bude celá naše f chodit v prot III věcech. Co na to napíšete teď ?
Btw. jestli vám tolik jde o ten armor, tak v případě že se tam vrátí pvp, tak do spuštění novýho dungu tam bude celá naše f chodit v prot III věcech. Co na to napíšete teď ?
#26Destrixi ale nemelo by to tak byt ted si teda stezujete na spatnou vybavu a ted je jedno ze zadnu nemaji protoze zabijeji bez brnka ?!? Jako WTf pride ti to normalni ? Ne...Trosku si seci protirecite a ani nevite co chcete.Pavlitko ja tam PvP chtel uz od zacatku.
#27¯\_(ツ)_/¯
Tohle na to napíšu negjo. Blbost to není, když jim to jde tak ať jim to jde. Klidně můžu dropovat věci Pt.V věci s stone mečem a tobě to může být fuk.
Tohle na to napíšu negjo. Blbost to není, když jim to jde tak ať jim to jde. Klidně můžu dropovat věci Pt.V věci s stone mečem a tobě to může být fuk.
#28Já si na špatnou výbavu nestěžuju. Ja vím co tam nechci PvP. ¯\_(ツ)_/¯phiwings99 píše: ↑17 led 2018 20:44Destrixi ale nemelo by to tak byt ted si teda stezujete na spatnou vybavu a ted je jedno ze zadnu nemaji protoze zabijeji bez brnka ?!? Jako WTf pride ti to normalni ? Ne...Trosku si seci protirecite a ani nevite co chcete.Pavlitko ja tam PvP chtel uz od zacatku.![]()
#29Není mi to fuk, protože ti je chyba v systému a povolení pvp by jí vyřešilo. A tím co an rto napíšeš jsem myslel druhou část mýho příspěvku.
Naposledy upravil(a) negjo dne 17 led 2018 20:50, celkem upraveno 1 x.