Hej to je opravdu špičkovej argument na někoho jako jsem já... fakt že jo... Já jsem vůbec nebyl schopnej vysolovat arig bez elíků, což bys například ty v životě nedokázal. Vůbec jsem nepřicházel na způsoby zabití bossů, který nikdo jinej zabít nedokázal... vůbec ne... Prosimtě příště aspoň trochu přemejšlej co a hlavně komu říkáš, i když nevím jestli to u tebe moc půjde...
Re: "Vyžírání"
#22bugovanie sa nepocita negjo ! Vid Vladislavus zenegjo píše: ↑07 úno 2018 17:35Hej to je opravdu špičkovej argument na někoho jako jsem já... fakt že jo... Já jsem vůbec nebyl schopnej vysolovat arig bez elíků, což bys například ty v životě nedokázal. Vůbec jsem nepřicházel na způsoby zabití bossů, který nikdo jinej zabít nedokázal... vůbec ne... Prosimtě příště aspoň trochu přemejšlej co a hlavně komu říkáš, i když nevím jestli to u tebe moc půjde...
#23Lol.. Já byl jeden z mála co Vláďu vysoloval, co byl přidán. Trvalo to sice 2 hodiny knockovanim ho do háje ale hej xd.. Co se týče vyzirani.. Tak hej, jste špatný v last hitovani. 
#24Bugování se možná nepočítá , ale přemýšlení se počítá.... Vůbec na mě občas nekoukali AT žejo.... Určitě jsem tam bugoval před zraky AT a oni si toho vůbec nevšimly... Přemýšlej, než se pokusíš mě znemožnit a urazit prosimtě... Sice jsem dostla ban za bugování vladislavuse (protože v tom jsem byl fakt mistr), ale to neznamená že jsme ho úplně v pohodě nedokázal normálně vysolovat,,,,Bionicsabre píše: ↑08 úno 2018 12:02bugovanie sa nepocita negjo ! Vid Vladislavus zenegjo píše: ↑07 úno 2018 17:35Hej to je opravdu špičkovej argument na někoho jako jsem já... fakt že jo... Já jsem vůbec nebyl schopnej vysolovat arig bez elíků, což bys například ty v životě nedokázal. Vůbec jsem nepřicházel na způsoby zabití bossů, který nikdo jinej zabít nedokázal... vůbec ne... Prosimtě příště aspoň trochu přemejšlej co a hlavně komu říkáš, i když nevím jestli to u tebe moc půjde...![]()
Ano, sice za 2 hodiny, ale jako jeden z mála jsi to dokázal... za to konkrétně tebe vcelku uznávám..... ale jako někdo jako Ezzkaron tady do mě nemá co píčovat....Walrock_123 píše: Lol.. Já byl jeden z mála co Vláďu vysoloval, co byl přidán. Trvalo to sice 2 hodiny knockovanim ho do háje ale hej xd.. Co se týče vyzirani.. Tak hej, jste špatný v last hitovani.![]()
#25Ukazuješ nám své argumentace ale přesto musíš nadávat a "ponižovat"
(btw. Vláďu není těžké vysolovat, so huh?)
#26Lul. Ano Vladu není těžký vysolovat.. Ale jak jsem zmiňoval... Hned po tom co byl par týdnů venku, tak se dal solnout s knockbackem.. Ted to šlo s různými taktiky SLD.. Šípy.. Atd... Ale i tak je blbost se tu o tom bavit xd...
#27Já se právě že svýma argumentama snažím vás ponížit.... a vy mi k tomu docela dost pomáháte vašima naprosto příšernýma a nelogickýma argumentama.DesTrixPlayer píše: ↑08 úno 2018 18:36Ukazuješ nám své argumentace ale přesto musíš nadávat a "ponižovat"
Vláďu sice vysoloval těžký v tý situaci, ve který byl server není, ale i tak je to jeden z příkladů, který já jsem zvládl zabít daleko předtím, než to zvládl někdo z vás.¨
btw. já nenadávám :)
To je pravda. Dokonce si myslím, že ty jsi byl jeden z prvních, kdo ho zabil, ale potom, co tam zrušili to zaseknutí o blok, jsem byl se stynkym první kdo ho asi po půl roce nedotčenosti dokázal efektivně zabíjet.Walrock_123 píše: Lul. Ano Vladu není těžký vysolovat.. Ale jak jsem zmiňoval... Hned po tom co byl par týdnů venku, tak se dal solnout s knockbackem.. Ted to šlo s různými taktiky SLD.. Šípy.. Atd... Ale i tak je blbost se tu o tom bavit xd...
#29Tvůj názor, okay.
Jinak negjo, z tohoto tématu se stala galerie tvého ega tak se drž tématu a ne toho že jsi rychleji vymyslel taktiku na WB když se o ní nikdo jiná nesnažil.
Jinak negjo, z tohoto tématu se stala galerie tvého ega tak se drž tématu a ne toho že jsi rychleji vymyslel taktiku na WB když se o ní nikdo jiná nesnažil.
#30To, že někdo někoho vyžere..ok stane se, ale dělat to úmyslně a ještě prohlašovat, že je to smysl hry a že nováčci to maj už tak jednoduchý....kam až musí člověk klesnout, aby se takto "bavil". Zajímavé je, že pak padají od těch samých kecy o tom, jak je tu špatná komunita, a přitom ji nejvíc rozes** právě oni dělání naschválů.
BTW...je zajímavé, že minulý post mně byl zamítnut z důvodu off-topicu, ale některým se vše schvaluje?
, ikdyž není nic víc off-topic, než když se někdo začně chvástat, jak někoho vysóloval. Já kvalitu hráče hodnotím trochu jinak, než podle tohoto.
Tohle téma je o ničem, honit ega si běžte do chatu do soukromých zpráv.
BTW...je zajímavé, že minulý post mně byl zamítnut z důvodu off-topicu, ale některým se vše schvaluje?
Tohle téma je o ničem, honit ega si běžte do chatu do soukromých zpráv.