Re: Návrh: Menší doba věží

negjo je možný že se uplně nechápeme, mě nejde o 12hodin v kuse přes den, jde mi o hodiny od 00:00 do 6:00. V tento čas by ta malá skupina hráčů mohla zabírat pevnosti a získavat z ní body úplně bez bojů protože v tuto hodinu na serveru neuvidíš víc jak 4lidi. Takže kde by byli ty boje ? Frakce, která by vzala člena aby chodil přímo v tuto hodinu zabírat věže, protože mu v tom v tu hodinu nikdo bránit nemuže by bylo na prd si myslím.
Nemužeš to argumentovat typu tak at si taky jiné frakce nekoho takovýho najdou apd.

Hoši musíte myslet aj na ostatní.Treba na tu mladší populaci co je dřív doma a tak si zatím obsadí tu pevnost než dojdou ostatní a udělá mu to radost.Ale aj tak celkově nikdo nikoho nenutí tam být celý den a bojovat.Je to čistě vaše svobodné rozhodnutí.Dokonce aj hrát jenom na serveru je čistě vaše rozhodnutí.Nerikam že to má být zaple 24h to zas ne ale mohli by stě na ostatní Brad ohled.Ne jen na sebe.Ja taky třeba přes týden nejsu dřív než ve 4 doma a co.

Ja znám max 3 lidi co takto nemůžou (neříkám že jsou jen 3 celkově na serveru)
A i tací chodí snad někdy spat ne ? Nemůžeš nechat pevnosti přes noc (00:00 - 6-7) Jen aby si někdo došel a obsadil pevnosti a nechal to bodovat do dopoledne :D
Když nejsou prázdniny tak na serveru v těchto hodinách najdeš max 5 lidí, nemyslím si že by to za takové situace mělo fungovat jak říkáš

phiwings99 píše:
07 kvě 2018 15:55
Nerikam že to má být zaple 24h to zas ne ale mohli by stě na ostatní Brad ohled.Ne jen na sebe.Ja taky třeba přes týden nejsu dřív než ve 4 doma a co.
Ale mi řešíme to zapnute nonstop, případně o těch ranních hodinách, tam ti budou jak říkáš děcka chodit ?