Začalo to zaujímavo, ale potom sa odbehlo trošku od témy.
S adminmi sme stanovili pevnú 3 mesačnú lehotu offline. Prečo 3 mesiace? Lebo prázdniny majú 2

Takže aj ten hráč, ktorý celé prázdniny nečuchne na servery si je istý, že nepríde o resky.
Taktiež sa zrušilo ohlasovanie neaktivity. Buď tam boli hráči, ktorý mali BAN, alebo len niekto, kto bol offline max do 2 mesiacov. Pri aktuálne 3 mesačnej lehote toto ohlasovanie by nemalo význam.
Áno, server je teraz "prázdny". Ale to bol aj na E2 a potom nám to prerástlo cez hlavu. Preto sme si už od začiatku stanovili pevné pravidlo - 3 mesiace offline. Po tomto dátume môže AT zmazať obsah hráča. Mojím cieľom je dospieť k tomu, aby sa vymazali komplet všetky údaje hráčov. čiže ak by sa chcel vrátiť po 2 rokoch, tak by išiel úplne odznova. Ale nie som si istý, či je toto aktuálne možné (resp. je to možné, ale je to rizikové a admini asi na to nikdy nepristupia).
Ako optimalizér mám resky na starosti. Mažem iba tie 3+m offline (výnimka domečky - tie mažem pri 1m 15d offline). Ak je to pekná reska, alebo reska hráča so zvučným menom, tak ju nechám dlhšie.
Ale určite nemôžme čakať 20 mesiacov, kým zmažeme akúkoľvek resku

To proste nejde a za rok nám to prerastie cez hlavu. Vždy má možnosť hráč napísať súkromnú správu adminom (mail), že bude offline pol roka a poprosiť ich o nemazanie vecí. Takejto žiadosti vyhovieme... ale chceme, aby to bolo len pre hráčov s veľkým H, ktorý sú pre server prínosom. Nemôžme to robiť verejne, lebo sa zahltíme spamom a budeme odkladať aj nejaké cobble stavby
Čo sa týka samotného predaja residencií:
Toto som aj robil na E2, že som predával v dražbách pekné zhabané resky. Ale nebolo ich toľko veľa. Max asi 10 za celý ten čas.
Takže ak sa naskytne príležitosť, tak aj tu na E3 sa nejaké dostanú do dražby. Samozrejme resky budú bez "vzácností" - chestiek, nejakých extra drahých blokov / dekorácií.