Re: Staré PvP

Destrixi člověk by měl vyhrávat klidně i 1v5.To že už těch 5 lidí su nemozni zabít 1 je jen jejich chyba.A měli by se nějak rozdělovat lidi na lepší a horší nikdo to nemoze fungovat když jich secky sesipes dohromady a mají být seci stejní to prostě nemoze fungovat.A sice je začátek ale to neznamená že už nemáme ten EPES zmapovány.A je to aj tak trošku víc než blbé když 2 hráči v pomalu iron setu dají člověka v top setu....

Plejmen píše:
12 led 2018 15:16
No sice je jen věž v chimeře, ale v pvp by mi zrušení současného systému pomohlo víc než dost, a to že ty jsi tam ještě nebyl orpavdu neznamená, že se tam nebojuje, naopak se tam bojuje víc než dost. Věž sice je pro celou frakci a o spolupráci, ale taky by měla bejt o kvalitě hráčů ve frakci a ne jen o jejich počtu.
Nevím kde myslíš, že jsem nebyl, předpokládám že to bylo myšleno na Chimeru. Stal jsem hned na začátku Chimery hodinu (něco jsem testoval) a potkal 2 lidi co měli spolu domluvený fight a pak odešli. Jinak nikde nikdo. BTW na serveru bylo 60+ lidí.
Frakce jsou momentálně mírně broken, ty se v budoucnu opraví / upraví.
To jsem chtěl akorat k tomuto říct.
Já tím měl na myslí věž, protože u tý se bojuje vcelku dost.
DesTrixPlayer píše: Další věc, říkáte tu "jsi vlezl jen do prvníého dungu" a co vy? Vy si neuvědomujete že server se teprve spustil a je na začátku, defakto Vector je na stejné úrovni jako ty negjo, protože tu teprve začíná, proto je zatím moc brzo na tento typ návrhu, navíc Epes řekl jasně že je pro něj výhodnější tento způsob (zatím).
Na stejný úrovni není, protože ještě nemá zkušesti ze zdejšího pvp, já je mám.
DesTrixPlayer píše: Chyba, člověk by neměl vyhrávat 1vX souboje, protože má být výhoda toho kdo si sežene více aktivních hráčů, člověk má mít možnost vyhrát tyto souboje a to pardon, možnost je tu vždy a to i když není opravdu lehká.
Epes sice teprve začíná, ale už teď je naprosto jasný že je v tomhle chyba. Teď si to možná neuvědomuješ, protože to je v tvůj prospěch, ale vážně by se ti líbilo, až přidaj třeba klanovky, aby byli jen o počtu? Aby jediný na čem záležolo byl jen počet hráčů a né jejich kvalita?

A není to negjo to na co narážím? CW nejsou, nevíme jaké to může být a proto bych počkal. Já také můžu změnit názor ale zatím budu proti, protože teprve Epes začal. Teprve je jen jedna věž, dva dungy a hl. příběh na 10 minut a chcete taku změnu.

Proti => Za mě je tohle zbytečnost jak už někdo psal Epes 3.0 není PVP server ale RPG , budete si muset zvyknout , to navždy chcete zůstat na starým PVP ?
Až bude v Q2 2018 (druhé polovině roku 2018) vycházet nový update 1.14 kde se objeví btw :delfíni , trojzubce a nový biomy , hodně serverů bude dávat vyšší verzi to taky je budete prosit aby dali PVP z 1.8 ? (Pokud to nebude server kde je plugin Via version tam nevím jak to je :D)
Chápu že je to hrozný ale jde o zvyk

PRO
Starý PVP systém byl sice o extrémně rychlém klikáním, ale jak se ukázalo, tak většina z vás se to přesto nedokázala naučit bez magických zbraní jste si v PVP neporadili. Toto PVP je pěkné v tom, že máte možnost se plně vyhnout jednou za 10 vteřin(?)úderu, za pomocí štítu, ale to jsou asi všechna pozitiva. Dynamičnost boje? Nulová, pvp se víc podobá farmaření, jen místo čekání na ostříhání ovce čekáte na nabití úderu. Co se pak válek týká? No tak to je extrémní katastrofa, to je pak opravdu jen o tom, kolik jaké skupině dorazí hráčů.

Ducky, negjo, wingsi.... vy tu furt argumentujete počtem.... že 1 člověk má rozdrtit X lidí.... SAKRA VZPAMATUJTE SE !

K čemu je pak početní převaha ? Systém že ten, který má více hráčů má výhodu, je správný, ne jako na E2 že zapnete skulla a jdou vám rychleji než kdyby šli 1v1.

Navíc, wingsi, pokud tě dají 2 týpci v iron brnku, tak je problém v něčem jiném.... zkus se nad tím zamyslet

No dobré odpoledne Epesáci. Jen tak jdu kolem toho forka a kouknu se na ty návrhy a co to nevidí oko moje modravé. Normálně příspěvek o starém PvP. Normálně jsem si říkal, jak je možné, že je tu takhle pozdě? No jinak četl jsem si tu zlehka vaše myšlenky a názory a kamarádi moji zlatí, já se nedokážu divit normálně mi klesla brada jako nádobíčko některým z Vás. Jen bych tu chtěl vystihnout pár bodů, které jsem si úžasně zapsal pojďme na to společně!
Nějákej random píše: Aspoň to není bezhlavé klikání...
To máš pravdu, ale to nebylo nikdy, Randome!
Náš profík píše: to neni jako penta a už jedem...
Hele, Profíku.. Tohle už fakt nepiš normálně na to neumím argumentovat :(
Nějákej random po druhé píše: můžete dát hit ale neumíte se trefit a to je to -> když klikám jak magor tak se trefím určitě častěji.
Nešiř nám tady lži, určitě jsi chtěl mystifikovat ostatní, pfuj!
Náš profík strikes again píše: K čemu je pak početní převaha ? Systém že ten, který má více hráčů má výhodu, je správný, ne jako na E2 že zapnete skulla a jdou vám rychleji než kdyby šli 1v1.
ROFL, tenhle argument nemůžeme bohužel brát vážně, jelikož když si ho moje redakce přečetla nemohla se přestat smát a někteří z toho mají namoženou bránici.

eskarone me samozdrejmne nedaji 2 typci v iron brnku... to bylo jen take prirovnani jak to je u nekerych jinych..a pocetni preveha ano ale aby to nebylo z 95% co vyhrava v tom pvp ted to tak je.a na co su tu nake lepsi sety a veci kdyz to je stejne nanic kdyz 2 borci v horsim setu si ho vyndaji ? no nevim teda ale tohle je pekna kravina.