Re: PROTInávrh dungeon lidí:)

lopo1 píše:
18 led 2018 07:28
No a když jak ty říkáš přijdu o půlnoci tak v čem je rozdíl, že omezíš malý kidy jaký mají večerku v 9?
Rozdíl je ten, že by ses an server bez průblémů dostal.
DesTrixPlayer píše: To kdo má většinou věž se dá polemizovat, Crusadere zapomínáš na to, že tohle Je RPG server a ne PvP a dungeon je určený na expení ne na PvP.
Mimochodem dungeon je pro všechny od levelu 15 a neobsazuje se, obsazuje se věž.
Vež možná většinou nemáme, to je pravda, já bych řekl že je to tak 50/50, ale dung by se měl dát obsadit lepšíma hráčema, aby si tam každá loeka nemohla dropovat top věci.
DesTrixPlayer píše: Tak to brzdi, v dungeonu by se mělo bojovat s bossy a ne s hráči, na to tu ještě přibude spousta obsahu, více lokací (typu věží, nebudou jen věže) CW, fragmenty.. takže si myslím že dungeony se z toho můžou vynechat.
Proč jsou PvP prvky zařazeny do RPG? Protože člověka po chvíli přestane bavit hraní "sám se sebou" a bude chtít bojovat i mezi hráči ale to vše pod rouškou RPG.
PVP server je dost rozdílný od RPG, navíc Epes jako server se více zaměřuje na tu RPG s rouškou stranu. Navíc vy tu fňukáte jak tam chodí expit a dropovat bez brnka, tak mi vysvětlete vás, když jsem se tam dostal já tak jste taky nebyli full, taky jsem vás tam viděl bez brnka. Taky jste si tam dropovali itemy že? Ale to už máte a už se vám to nehodí tak chcete aby tam bylo PvP aby jste si posunuli zábavu o level dál. Přece jenom, my už to máme, my už nepotřebujeme nějak dál. Sice je škoda že je to prý "dočasné" ale to se uvidí. I tak s PvP v prvních dvou dungeonech nebudu souhlasit. << Teprve je server beta, vše se začíná a o takové boje o dungeony je stále moc brzo.
Další dungeony okay, PvP zóny jasně, nějak to vybalancovat nonPvP -> méně itemů a třeba o 0,2% více xp a v pvp zónách více itemů, base xp. Jen návrh, zatím nemusíte komentovat a směřujte na to co jsem psal. >>
Ve správným dungu by se mělo bojovat s obojím. A boje třeba o tu věž jsou právě že jen o tom, aby si někdo dokázel, že je lepší, ale vpodstatě z toho skoro nic není, kdežto boje v dungu můžou mít i nějaký účel.
No právě a mě nebaví hrát rpg sám se sebou, proto prosazuju aby bylo pvp v co nejvíce oblastech. To, že jsem tma párkrtá byl bez armoru je pravda, a i to mi dokázalo jaká sračka je, aby se tam ti bossové dali zabíjet bez amoru. Navíc moje výbava s tím, že tam chci pvp vůbec nesouvisí, jak už jsme psal víše, já bych chtěl pvp naprosto všude, bez ohledu na mou výbavu, jelkož bez pvp je prostě nuda. Boje o dungu by měli bejt vždy, klidně bych dal to pvp i do prvního dungu, jako to bylo na e2, ale to by už pro některý bylo asi fakt moc.
V dalších dungách bych už určitě dával pvp naprosot všude, dělit to na pvp zonu a nonpvp zonu je sračka. Vždy by měl ten lepší si moct zísta lepší věci.

Jinak, můj text možná nebude souvislej, protože jsme spíš komentoval to, co jsi napsal ty.
petemine píše:
18 led 2018 13:32
Suhlasim s detrixom aby tam nebolo pvp a negjo a ten hrač čo so vola krydlo vi ste priliš op a ste naviac kidi ked tam kvoli kill striku chodite chodte do chimery a tam sa zabijajte ne do dungeonu ktory ma byt len na expenie a ne na pvp skuste o tom porozmišlat a ešte dačo vi ste teeraz toxsici ked toto robite dufam že tam nebude pvp len pve
Já o tom rozmýšľal viac než dost, to se neboj. V chimeře dojde jen na záměrný boje, takže takový ty boje co nemaj skoro žádnej smysl, jenže v dungu jsou ty boje úplně o něčem jíným, je to mnohem zábavnější a lepší.

Na to ti můžu říct jedno, pokud chceš PvP tak existuje tisíce neoriginálních PvP serverů. Z toho co píšeš bych i usoudil že by jsi dal PvP i na spawnu.
Zabíjet bez armouru, to mi příjde tak absurdní psát že to někomu vadí až je to k smíchu, co ti je do toho jak si kdo bude co zabíjet. Bossové navíc využívají nohit dmg.
Já si klidně můžu jít zabít královnu bez brnka a tobě to musí být fuk, moje věc. Když umím, tak umím.

Na to ti můžu říct jedno, pokud chceš PvP tak existuje tisíce neoriginálních PvP serverů. Z toho co píšeš bych i usoudil že by jsi dal PvP i na spawnu.
Zabíjet bez armouru, to mi příjde tak absurdní psát že to někomu vadí až je to k smíchu, co ti je do toho jak si kdo bude co zabíjet. Bossové navíc využívají nohit dmg.
Já si klidně můžu jít zabít královnu bez brnka a tobě to musí být fuk, moje věc. Když umím, tak umím.
Hold negjo, smol1k. :)

DesTrixPlayer píše:
18 led 2018 21:57
Zatím spíš smolik pro tebe, protože tam PvP je :D

DesTrixPlayer píše:
18 led 2018 21:57
A já ti můžu říct taky jedno, pokud chceš čistý rpg bez pvp, tak na to existují taky spusty serverů, na kterých pvp šlo pryč na úkor rpg, a možná proto neměli takovej úspěch. Na spawnu a ani ve městech bych pvp nedával, ale jinak bych ho klidně dal naprosto všude. No t, že se wb a bossové daj zabíjet bez armoru je jasná chyba v systému a povoelní pvp by jí částečně vyřešilo, když né přerpacování bossů. No právě bossové využívaj nohit dmg, kterej je nezávislej na armoru, což je prostě špatně. Ty si sice můžeš jít zabít královnu bez brnka, ale já bych to řekl trochu jinak: když umíš, tak umíš a když neumíš, tak to ničemu nevadí a stejěn to zabiješ.

A když se povolí PvP myslíš že to lidi zastaví od toho aby nosili brnka?
> Ne
Možná ano, na odpoledne ale ti co tu jsou 24/7 tak je tam mít nebudou.
> Proč?
Vy v tom dungeonu nejste věčně, oni taky ne ale určitě nevstupujete do dungeonu s ručičkou společně.
= PvP v dungeonu by tohle určitě nevyřešilo a když vezmu v potaz to tvoje částečně, tak opravdu malinkatě částečně. A je mi jasný že vám nejde o to být "Justice armour warrior" ale jen o to si najít místo kde si po získání věcí a dosáhnutí vašich cílů oddychnout, otravovat hráče apod. A silně, dost silně pochybuju že budete zabijet jen ty co nemají armour, to je od vás dost absurdní. Copak jste to neviděli v chatu jak lidi ztráceli chuť expit? ;)
-----
Rozdíl je tam, že já nechci PvP v prvních dvou dungeonech, protože už ze začátku tam nebylo. A v dalších už souhlasím i s PvP.

Vůbec mi toto nepříjde jako normální téma, nýbrž vyvolávání flamu mezi dvěma frakcema a pár inteligentních jedinců, kteří mají normální názor - Jediný, co v tomto příspěvku beru normálně samotný příspěvek od Destrixe a jeho zatím dobrý pohled na věc.

Nechci toto nijak okecávat, ale uvádím zde z prvu myšlený, útočný příspěvek na vás a budu zde vytahovat trochu starší věci, ale nic dlouhýho.

Wingsi - Nechtěl jsi jen tak náhodou po tom, co sis udělal další účet na Epesu 2 pomáhat hráčům, respektovat jedince a nikomu neškodit? Tohle mi nepříjde zrovna ohleduplnost, kterou jsi mi tak hezky sliboval a byl to zrovna jeden z důvodů, proč jsem tě nechal na Epesu 2 hrát i za tento nick. Co to teď předvádíš se mi hnusí, upřímně, jsem tebou naprosto zklamaný a znechucený. Zase jsi spadnul do hloubky jako tvůj kamarád - Nezasloužíš si nic jiného, než ban. To co jsi dělal se dalo alespoň tolerovat, ale tohle je trochu dál přes hranice.

U tebe, negjo, je nejspíše škoda něco psát. Na server nepatříš, myslíš čistě a jen pro svoje dobro bez ohledu na to co děláš ostatním. Nepatříš na server, jsi jeden z lidí kteří ho na Epesu 2 hnali do záhuby a ani teď se nic nemění. Vaše nehorázný chování je příšerný, jak na vaší straně, tak i u Destrixe s tím rozdílem, že mi příjde o něco více vyspělejší než vy a dokáže se vžít do role nováčků.

Ale i tak, tohle je škoda slov. Jen chci trochu poukázat Chrisovi, co za bordel tady na tom serveru hraje. Nedává smysl dávat do PVE serveru PVP prvky, když tam jsou jedinci jako vy. Epes přidáním PVP k WB a do druhého dungeonu udělal krok zpět a doufám, že ho vrátí. Už jenom z principu vašeho potěšení bych na server nic dalšího z prvku PVP nepřidával, jak už lokace, tak PVP systém už vůbec ne.