Re: Balance EPMMO

DesTrixPlayer píše:
03 srp 2018 22:52
Krása negjo, líbí se mi, jak ti docházejí argumenty a přechází se na narážky / urážky :clap: .
Ale opomínáš, že ve hře jsou antiknock prsteny.

Proto negjo, jednej s rozumem a uklidni se, víc k tomu nemám co napsat, protože tvůj příspěvek nijak neobohatil téma (včetně).
Ááááno přééésně tak. Já tady totiž nemám jak argumentovat a já tu každou druhou stránku měním názor. Přesně tak ty jeden génie, tys na to kápnul.

Možná až ty začneš aspoň trochu přemýšlet, než něco napíšeš, tak možná tehdy já budu klidnej (a jak mě spousta lidí zná, to já nejsem a nebudu nikdy).
Můj příspěvek téma obohatil rozhodně víc než ten tvůj, protože jsem aspoň vyvrátil ty tvoje "geniální" argumenty.

-------

Ano, antiknock prsteny jsem trochu opomenul, ale můžeš mi tu vyjmenovat, kolik lidí ČASTO používá berserkra a zároveň antiknock prsten?
Naposledy upravil(a) negjo dne 03 srp 2018 23:50, celkem upraveno 1 x.

Já osobně většinou dostávám berserkem 4 hity, což je podle mě víc jak regen. Ten meč má sice výhody, ale podle mě jediná pořádně využitelná v pvp je knockback a i ten se dá zrušit prstenem. Fire ruší pevností a při nejhorším eliky. Sweeping edge mi zas tak silnej nepřijde, protože závratnej dmg nedává.

Zase je druhej extrém napsat, že z toho chceme udělat ega.. Samozřejmě by se to mělo upravovat opatrně, ale rozhodně mělo.

Sice jsem taky pár dní na serveru nebyl, ale hráči, kteří mají vyšší lvl seker vidím používat spíš berserk.

Uklidni se negjo, aby jsi se nezamotal ty génie, ty tvoje "měnící názory" si nech pro sousedy. To že nebudeš klidný, ti moc nepomůže :stuck_out_tongue: :upside_down:
---
Není snad jedno, kdo to používá? Je fakt, že to tady je a navíc, asi změnilo a myslím si, že čím víc lidí bude mít tak smrtící sekery, tím více ho začnou používat.
Já osobně většinou dostávám berserkem 4 hity, což je podle mě víc jak regen. Ten meč má sice výhody, ale podle mě jediná pořádně využitelná v pvp je knockback a i ten se dá zrušit prstenem. Fire ruší pevností a při nejhorším eliky. Sweeping edge mi zas tak silnej nepřijde, protože závratnej dmg nedává.

Jen tak pro info já mám max berserk a v ne málo případech dávám hity za půl srdíčka. Uznávám s nefungujícím brněním by ten berserk byl op, ale když už funguje brnění tak je to tak nějak ideál.

Jack_Ounes píše:
03 srp 2018 23:49

Zase je druhej extrém napsat, že z toho chceme udělat ega.. Samozřejmě by se to mělo upravovat opatrně, ale rozhodně mělo.

Sice jsem taky pár dní na serveru nebyl, ale hráči, kteří mají vyšší lvl seker vidím používat spíš berserk.
No samozřejmě, že 4 hity od berserkra pro tebe budou víc, když máš ten regen na 2-3 sekundy... Máš pravdu, knock je jedna z hlavních výhod meče ale i když se dá prstenem částečně zablokovat, furt je to dost dobrý na to, aby se to dalo považovat za hodně velkou výhodu. Další velkou výhodou je právě ten regen, kterej možná v číslech vyjde na 1 heal, ale jde právě o to, že se ten heal používat nemusí. Když si chceš hodit heal, tak musíš v podstatě na nějakou tu sekundu přestat bojovat, kdežto tohle máš hned v boji a můžeš do toho zapojit i hezky kombo s knock mečem. Se sweeping edgem už tak úplně pravdu nemáš. Sweeping edge dává dost velkej dmg (stupeň 3 dává 75% z původního dmg) , ale jen v okruhu 1 bloku, takže je to v pvp skoro nevyužitelný.

Ano, je to extrém, ale když do toho chcete zatahovat extrémní případy (jako třeba když několik hitů po sobě nedáš knock), tak jsem chtěl ukázat jak moc absurdní to je...

Ano vidíš je používat spíš berserk, protože regenu si už ani moc nevšímáš, kdežto berserk poznáš hned.
DesTrixPlayer píše: Uklidni se negjo, aby jsi se nezamotal ty génie, ty tvoje "měnící názory" si nech pro sousedy. To že nebudeš klidný, ti moc nepomůže :stuck_out_tongue: :upside_down:
---
Není snad jedno, kdo to používá? Je fakt, že to tady je a navíc, asi změnilo a myslím si, že čím víc lidí bude mít tak smrtící sekery, tím více ho začnou používat.
No neboooj mně to nehrozí :) Pro sousedy bych si to klidně i nechal, kdyby to nebyla pravda o tobě (a ještě zkus říct, že ne). To, že nebudu klidný mi sice moc nepomůže, ale tobě by občas trochu přemýšlení pomohlo (Ale co už naděláme :/).

Opravdu není jedno, kdo to používá. Teď maj lidi vyexpený sekery i meče téměř stejně a stejně se z velký většina používá jen regen a to dost vyjadřuje jak neskutečně OP ten berserk asi bude.
Přesně to samý já můžu říct o mečích... Až bude mít víc lidí vyexpený meče a delší regen, tím míň se berserk bude používat...

Děkuji negjo za tvoji pokoru ale už dále nehodlám tebou plítvat čas, můj návrh aktuálně zní :
* Zvýšit efektivitu aktivního buffu meče (Z krvácení na něco lepšího, AOE dmg, kritik?...)
* Sníži sílu aktivního buffu seker nebo dát stejný (ale celkově už oslabenější) i na meče)
* Snížit rozdíl mezi levelování seker z 30% na 20 až 25%
* Úplně zrušit knocback pro uživatele při výstřelu kuší
* Mírněji zvýšit dmg kuší
* Zvýšit dmg kladiv
Ještě dopíšu, určitě mi něco vypadlo u seker ale aktualne mam okno :)
---
Taky mě napadlo udělat z kladiv zbraň na styl AOE (nemyslím přímo sweep) (v tom případě nezvyšovat dmg)