Re: Staré PvP

Eskaron píše: negjo.... víš, že mluvím o boji ve stejném EQ ?

Desi... já vím, že se Spartakovi snažíš ukázat jeho chybu, ale on nám pravděpodobně tím chtěl naznačit, jak mu negjo a wings poručili toto napsat, sice to mohl napsat inteligentněji, ale ne každý to umí správně formulovat no.....
Jo a navíc khazad nebyl navždy proti wingsovi a negjovi, --- I kvůli tomu, že jsem s wingsem na E2 spolupracoval, dokud mě nezradil, protože.... já ani nevim, všechny jsem přesvědčil že je vpoho.... připravil jsem pro něj místo.... a on mi vrazil kudlu do zad a já furt nevím proč...

A btw.... chápu, že se vám zdá, že toto klikání je blbost, mě to také irituje, ale je to prostě změna, nové prostředí, nové vše.... je to tak lepší.
Eskarone.... víš, že kromě dneška jsem měl ve věži stejnej nebo horší EQ než vy ?

Spartakovi nikdo nic psát neporoučel, a všechno to sám chtěl napsat :)
Starej, Tomasův khazad proti nám nějakou chvíli nebyl a vycházeli jsme s ním v pohodě, ale co vým tak s novým khazadem jsem měl problém vždy. Co se stalo mezi tebou a wingem fakt nevím.

To, že je něco nový neznamená že je to lepší.

Pokuste se drzet tematu, psat pro a proc ne, snazit se prijit na pokud mozno co nejvice spolecne řešení. Spory mezi sebou si reste jinde. Vyšší AT vám bude určitě chtít zpříjemnit hrají. Jak psal (myslim) skull, momentalni systém řeší jiste problémy a na tento system je zatím vse nastavené (RPG)
Chápu důvody proč to nechcete, někteří pisete aby jen v PVP byl starý systém, AT dela mnoho věcí jiných. Ja se v tomto moc neorientuji, ale vymyslete vlastni reseni.
Jinak toto je mozna otazka vice na Epese / Chrise. Nebudou tam davat systém, kterým jim momentálně nevyhovuje.

Proč jsem pro staré pvp?
Výhody :
Komba ( opravdu existujou)
Zvyk - stará osvědčená metoda
Rychlost rukou,
Fighty které netrvaji tak dlouho, lepší hráč vyhraje - nebo ten kdo tomu věnoval více času ( časem něco přibyde, viz hp zbroj a harm E2 - inspirace)
Kombinace statu a zbraně
Sekera je hezčí a v novější verzi má horší atack speed.
CW a libec Fighty v chimeře.

Hra 1v3 (proč ne? Každý má stejné možnosti, nikdo není omezen o proti ostatním,...) <--o sloty se epes postaral.
A kdo si platí za jakékoli boosty to už je na každém z vás.

Výhoda / (nevýhoda) nového pvp
Snad jen to že je tu meč s dobrým atack speedem, ale jelikož mám radši sekeru, beru tohle pro sebe jako nevýhodu.

Proč mám tenhle názor? Protože jsem zastánce starších verzi a Protože se noveho pvp stylu zastávají převážně lidi kterým pvp nešlo, nebudu jmenovat jednotlivce. (E2) napsáno by LiaWazzi/mimowei :D / Mimowei_IsBack. A mnoho dalšího.... .

chel som povedat ze chem staru pvp a ze khazad zacina vzdy do nas drbat cca pred 2 dnami pisal ezko ze je wings lamer a ze on je skill a destrix-Pan buger mne nikto nic neprikazal ani negjo ani wings napisal som to sam ako toto teraz bol to moj nazor tesim sa na vase reakcie

no kazdy vie ze khazad drbe do wingsa hlavne ten ezko Wingsi neni to pravda ze doteba drbu ze si slaby ? a ze oni su najvecsie skilly sveta ? Robite frajeriny 1v3 s negjom ze ste ho dali necudo ked ste tam boli 3 keby ste isli po 1 tak by negjo ale aj wings air by dali cely khazad keby ste sli po 1 😁 a destrix ty si bugoval na e2 kto mal x doublechest pekel setu takze viem ocom pisem dosveci to i svero ze si bugoval wings mozno i col dik za precitanie PS Deso bud chlap a priznaj ze na DG nemate ze by vas vsetkych po 1 rozjebali doslova

Off topic sorry
Navíc itemy mají i ID dropu, takže nevím co si vymýšlíš, jen závidíš that's all.)( navíc jsem měl dva chesty, dvě leggy, dvě boty a ke konci jednu helmu, trvalo to nějaký čas)
Jinak uznávám že jediný dobrý je negjo. Radši se na forum klidni.
(vsuvka - ok, zvu DG vs Khazad o věž, 1f vs 1f)

Ja som iba clen ja nejdem bojovat vyzvy moda Aira wingsa alevo leadera negja naj by bolo leader vs leader cize ty vs negjo je to iba navrh negjo alebo wings air drzim palce rozserte ho na sracky aby plakal do konca zivota