Eskarone.... víš, že kromě dneška jsem měl ve věži stejnej nebo horší EQ než vy ?Eskaron píše: negjo.... víš, že mluvím o boji ve stejném EQ ?
Desi... já vím, že se Spartakovi snažíš ukázat jeho chybu, ale on nám pravděpodobně tím chtěl naznačit, jak mu negjo a wings poručili toto napsat, sice to mohl napsat inteligentněji, ale ne každý to umí správně formulovat no.....
Jo a navíc khazad nebyl navždy proti wingsovi a negjovi, --- I kvůli tomu, že jsem s wingsem na E2 spolupracoval, dokud mě nezradil, protože.... já ani nevim, všechny jsem přesvědčil že je vpoho.... připravil jsem pro něj místo.... a on mi vrazil kudlu do zad a já furt nevím proč...
A btw.... chápu, že se vám zdá, že toto klikání je blbost, mě to také irituje, ale je to prostě změna, nové prostředí, nové vše.... je to tak lepší.
Spartakovi nikdo nic psát neporoučel, a všechno to sám chtěl napsat
Starej, Tomasův khazad proti nám nějakou chvíli nebyl a vycházeli jsme s ním v pohodě, ale co vým tak s novým khazadem jsem měl problém vždy. Co se stalo mezi tebou a wingem fakt nevím.
To, že je něco nový neznamená že je to lepší.
a destrix ty si bugoval na e2 kto mal x doublechest pekel setu takze viem ocom pisem dosveci to i svero ze si bugoval wings mozno i col dik za precitanie PS Deso bud chlap a priznaj ze na DG nemate ze by vas vsetkych po 1 rozjebali doslova