Pokud by to bylo možné a pokud mě destrix asi nechce na straně DG když se výzva týká jen DG nevadilo by ani jedné straně kdybych se na připadný "souboj frakcí" dostavil a natočil to ?
Tohle není nějaká divadelní hra sverrire, výzva se týká členů frakce ke konci včerejší věže.
Crusadere takže stahuješ ocas, ok. Aspoň se vyjadřuj slušně.
a vari ti nadavam ne ja som clen a moj set ma moja f bojis sa ist sam nesom lvl 20 keby som isel svero dohodni sa s ucastnikmi boja a destrix id bez ja do fightu nezasiahnem za to ti rucim ten kto pojde z DG dajte mu moje legy mec chest legy helmu
Jasně tři frakce vs jedna. Only DarkGods vs Khazad. 12v12. > Proti negjovi bych nešel cuz je dobrý < beru zpět, nakonec ho tahají jenom potky a proti tobě ani náhodou, ty jsi taký egoista že případná prohra by mi byla mleta jako jediný argument do konce života.
Crusadere aspoň ať ta věta dává smysl. (jinak v mé
frakci taky nejsou full 20 a půjdou)
Naposledy upravil(a) DesTrixPlayer dne 16 led 2018 19:08, celkem upraveno 1 x.
Tak sa tesim ako vyvynie ty vs negjo alebo wings alebo air 1 z nich pojde a ten bude mat odomna veci legend ked nema.vlastne takze sa tesim ze mame vezu istu a moje vety nedavaju zmysel pretoze pisem na mobile a prosim vas ten kto ide z DG vychutnajte si ho Sverrir nezasiahni do fightu mozes to natocit ked budu suhlasit ucastnici to je asi vsetko
Destrixi sak kdyby bylo víc slotů ve f tak je to jenom jedna.A sak se toho 1v1 nemozes bát když si taky dobrý.Ale chtělo by to přestat offtopicovat je tu teho až moc
Nejsem dobrý, už jsem to psal dříve takže nevím kde jsi to vzal, jestli si to myslíš ty tak k.
Stejně tenhle topic vznikl na úkor nás a myslím si že když už, tak je lepší si to vyříkat tady a ne tím spamovat ingame... (+ už bylo zodpovězeno)
Myslím že s tolika komentářů jde vidět, že je tu něco špatně, muj návrh, který by mohl být blízký oběma stranám je nechat ten váš "milovanej úder" ale zkombinovat to se starým systémem a to zrychlenim attack speedu, dmg je tu taky potřeba ale ked do vás mlátí 3 lidi nemáte skoro žádnou šanci zaměřit uder, a tudíž i něco ubrat. Udery by mohly fungovat jako random lucky hity které by s kritiky už něco ubíraly, pokud máte lepší nápady nezapomeňte je zmínit, a vyjadřovat se k tématu. Pokud souhlasíte s mým názorem napište kolik cpu by vám vyhovovalo.