PROTInávrh dungeon lidí:)

Zdravím,
dne 17.1 bylo v dungeonu lidí zapnuto PvP. Tohle byl dost přesšlap.
Z dungeonu se obratem stala expírna killstreaků, killů, statů a čím vším. Hráči jako phiwings a negjo tam chodí jen vyloženě proto, aby zabíjeli a o tom jim šlo celou dobu.
Nejen že je to dost nefér, protože jim a nás nikdo nezabíjel. Teď si vemte další nové hráče ( o kterých by měl mít Epes server absolutně největší zájem ) který si tam nakráčí a tam místo pokusů o levlení pokus , pokus o přežití.
Další je komunita, tohle je jen stavebním kamenem všech věcí co se stanou.
> Více nadávek
> Více nenávisti, horší komunita
> Znechucení vůbec něco dělat.

Jsem případně PRO aby PvP bylo v dalších dungeonech, ale dávat PvP do už nějakou dobu aktivní dobu je dost podstatný zásah.

phiwingsi a negjo, tohle není návrh pro vás, vaše proti je mi upřímně úplně fuk

Re: PROTInávrh dungeon lidí:)

Destrixi hned zaprve by ti nas nazar nemel byt fuk protoze o tom rozhoduje tak nejak at esi se to zmeni.
Inak 100% Proti PvP do dungeonu patri kdyz na ten 2. nemaji maji tu moznost jit do 1. dungeonu kde pvp neni a tam bych to taky ani nemenil.
Nikdo te nenuti tam chodit na "porazku"- to je kdyz se zabiji prase na zabijacce :D ale proste mozes odejit a jit do 1. dungeonu nebo sebrat frakci a jit ten dung obsadit...Takze moznosti tu mas vic nez dost.A na E2 bylo pvp taky v dungeonech az na gerii a naky navrh ? Ne...Proste to PvP tam patri vic nez dost :)
A kdyz uz to ma byt nejaky navrh ktery se ma brat vazne tak nazory vsech a ne ze vase nazory sou mi ukradene to fakt ne.:)