Zdravím,
dne 17.1 bylo v dungeonu lidí zapnuto PvP. Tohle byl dost přesšlap.
Z dungeonu se obratem stala expírna killstreaků, killů, statů a čím vším. Hráči jako phiwings a negjo tam chodí jen vyloženě proto, aby zabíjeli a o tom jim šlo celou dobu.
Nejen že je to dost nefér, protože jim a nás nikdo nezabíjel. Teď si vemte další nové hráče ( o kterých by měl mít Epes server absolutně největší zájem ) který si tam nakráčí a tam místo pokusů o levlení pokus , pokus o přežití.
Další je komunita, tohle je jen stavebním kamenem všech věcí co se stanou.
> Více nadávek
> Více nenávisti, horší komunita
> Znechucení vůbec něco dělat.
Jsem případně PRO aby PvP bylo v dalších dungeonech, ale dávat PvP do už nějakou dobu aktivní dobu je dost podstatný zásah.
phiwingsi a negjo, tohle není návrh pro vás, vaše proti je mi upřímně úplně fuk
Re: PROTInávrh dungeon lidí:)
#3To že moje proti ti je jedno mě opravdu nezajímá. Podle mě tam pvp mělo bejt už od začátku, to se sice nestalo, ale lepší ho tam dát pozdě než nikdy. Určitě PROTI.
#4Destrixi hned zaprve by ti nas nazar nemel byt fuk protoze o tom rozhoduje tak nejak at esi se to zmeni.
Inak 100% Proti PvP do dungeonu patri kdyz na ten 2. nemaji maji tu moznost jit do 1. dungeonu kde pvp neni a tam bych to taky ani nemenil.
Nikdo te nenuti tam chodit na "porazku"- to je kdyz se zabiji prase na zabijacce
ale proste mozes odejit a jit do 1. dungeonu nebo sebrat frakci a jit ten dung obsadit...Takze moznosti tu mas vic nez dost.A na E2 bylo pvp taky v dungeonech az na gerii a naky navrh ? Ne...Proste to PvP tam patri vic nez dost 
A kdyz uz to ma byt nejaky navrh ktery se ma brat vazne tak nazory vsech a ne ze vase nazory sou mi ukradene to fakt ne.
Inak 100% Proti PvP do dungeonu patri kdyz na ten 2. nemaji maji tu moznost jit do 1. dungeonu kde pvp neni a tam bych to taky ani nemenil.
Nikdo te nenuti tam chodit na "porazku"- to je kdyz se zabiji prase na zabijacce
A kdyz uz to ma byt nejaky navrh ktery se ma brat vazne tak nazory vsech a ne ze vase nazory sou mi ukradene to fakt ne.
#5Pokud se tam nedalo od začátku, je to chyba toho kdo to měl na starosti avšak je blbost ho přidávat dodatečně, to mi příjde jako blbost, viz co jsem psal.
#6Phiwingsi asi nechápeš ale na obsazování máš věž a ne dungeon. (Jinak tenhle návrh vznikl na úkor vás, takže je mi jasné jak budete volit, proto mi je to fuk
)
#8Zde ještě přikládám screen https://imgur.com/a/KX1gI tohle se stalo s dungeonem kde se má expit, místo toho se stalo odreagovačkou škodolibých lidí co mají potřebu kazit hru. Takže až u někoho uvidíte killstreak 60 killů, tak víte kde to expit.
#10Pro pvp mělo tam být od začátku
Naposledy upravil(a) VainiCZ dne 17 led 2018 16:55, celkem upraveno 1 x.