Jste pro zavedení starého PVP ? (1.8 a níž)

Ano, bylo rozhodně lepší
Celkem hlasů: 36 (55%)
Ne, současné PVP se mi líbí
Celkem hlasů: 27 (42%)
Je mi to jedno
Celkem hlasů: 2 (3%)
Celkem hlasů: 65

Staré vs Nové pvp

Dáme si takové nezávazné hlasování ohledně PVP. To že se odhlasuje něco, ještě nebude znamenat, že to tak skutečně bude. Přesto bych rád znal váš názor v podobě vašich hlasů. Také zde ještě můžete přispět dalším argumentem, pokud jste se nevyjádřili zde : viewtopic.php?f=11&t=501 Děkuji

Re: Staré vs Nové pvp

Uprímně taky mi to je jedno ale radši jsem pro 1.9 PvP... Proč?

Nevím jak vy ale já ROZHODNĚ nechci aby zase začala éra autoclicku nebo dalších podobný programů.. stačí že se někteří používají bindy na klávesnici, myši atd..

Osobně mám 1.8 PvP rád ale jak říká des a mnoho dalších lidí TOTO NENÍ PVP SERVER! jestli si chcete jít bojovat tak si běžte na nějaké PvP factions kde si užijete bojování až až ;)

Telefone tady je autoclick op možná ještě víc jak předtím.Muzes si vklidu nastavit hitovani na taku dobu abys nrzameskal zadnu sekundu z těch útoků a dával ty největší.Takze tohle jako dobrý argument neberu protože sis možná eště prihorsil.A jak říkám já a hodně lidí :Sice to není PVP server ale je tu víc než dost PVP prvků.A věci se na všech RPG hrách získávají abys je mohl nějak inteligentně využít.A tu nemáš jinsi využití než PVP .Takže esi teda furt budete opakovat jenom nesmysly jako že to není PVP server tak ať se tam připíše RPG-PVP a nebo PVP úplně odstraní :)

phiwings99 píše: Takže esi teda furt budete opakovat jenom nesmysly jako že to není PVP server tak ať se tam připíše RPG-PVP a nebo PVP úplně odstraní :)
Nejsom zastánca phiwingse ale toto pekne napísal.
Ja som dal pro aby bolo pvp 1.8 a dole lebo mi to pripada strašne pomelé tie sekery napríklad. Ono to po chvíli omrzí v tom dungeone

Pravděpodobně otestujeme situaci, kdy ve světě Chiméra nastavíme staré PVP, tedy bez toho "nabíjení zbraní". Ovšem toto nastavení bude pouze pro svět Chiméra. Ostatní světy a dungeony budou naprosto stejné jako nyní. Zcela určitě nedojde k tomu, že by se staré "PVP" vrátilo i pro dungeony, které jsou psány pro toto nové "PVP".

Musíš ale pochopit že tu za žádnou cenu nemůže být PvP jako na PvP serverech, všechno se dá nastavit na myši a proto je zákaz bindů zbytečný. Hlavně pokud vlastníte Razer myše s podporou Synapse 3 a to je o dost horší než módy. Vždy si člověk najde cestu, vždy.
Uznávám, rád bojuji ale ne až tak abych tu hrál kvůli tomu. Jen aby po tomhle nevznikly návrhy na zrušení štítů, regenu z jídla či knockbacku.
re epes -
S tím jsem souhlasil i já, to nové PvP se do chiméry a CW bude hodit více.