Shawue2865 píše: ↑19 srp 2022 21:12
stalo se to že jsem dostal nápad na bug díky kterému se dá dostat do stromu (vgv) i když je den

šel jsem to 2x (vždy z jiné strany) vyzkoušet zda to pujde a arken mi dal jail s tím že jsem to prý ZNEUŽIL což nechápu

chci jen upozornit že se tam nebojovalo a ničemu a ani nikomu jsem hit nedal

tím pádem nechápu co jsem zneužil
příště by to chtělo myslet a né hned trestat (nebo aspon něco napsat a zeptat se)
pokud vím tak když bych to zneužil tak z toho něco mám...
a pokud to teda nechápu jak arken tvrdí tak bych poprosil aby mi to někdo vysvětlil
děkuji a mám vás rád <3
"šel jsem to 2x (vždy z jiné strany) vyzkoušet zda to pujde a arken mi dal jail s tím že jsem to prý ZNEUŽIL což nechápu

" - Stačilo si to vyskúšať raz a už si mal overené že bug funguje. Keď si to chceš skúšať viac krát (ako tvrdíš z viacerých strán) prečo nejdeš mimo času wb a nie keď bolo VGV ešte dnu živé.
"chci jen upozornit že se tam nebojovalo" - PVE boj je tiež boj.
"tím pádem nechápu co jsem zneužil" - Dostal si sa do v tom čase neprístupnej lokácie.
"příště by to chtělo myslet a né hned trestat (nebo aspon něco napsat a zeptat se)" - Z toho že ťa tam čokoška zabil ti mohlo dôjsť že tam nemáš loziť.
"a pokud to teda nechápu jak arken tvrdí tak bych poprosil aby mi to někdo vysvětlil

" - Už na servery ti to bolo v chate niekoľko krát vysvetlené. Jediný problém bol že si to ako malé trucovité decko odmietal pochopiť.
S pozdravom
W4rCookie
:cookieclown: