Pokud tě potkal nějaký technický problém, velmi nás tato situace mrzí. Pro snadnější vyřešení situace prosím nezapomen napsat:
1) Tvuj nick (je li jiny než ve hře)
2) Co se stalo, kdy a v kolik se to stalo, jestli u toho byli i jiní hráči, zkrátka vše, co mysíš, že by nám mohlo pomoci.
3) Pokud došlo k nějaké změně optimálního stavu oproti normálu také uved, kdy naposled to bylo v pořádku.
4) NIKDY na forum neuváděj soukromá data jako tvou IP adresu, heslo k účtu, tvoje jméno nebo facebook, screen s vlastnictvým MC účtu apod.

Problém v questu

Quest: Lesy I
Byl jsem v Gregově domě a kliknul jsem na bednu, ve které měla být knížka. Naneštěstí jsem tuto bednu hned zavřel a bedna už mi nejde otevřít. Co mi říkal helper omg14 tak tato knížka je potřebná, takže bych poprosil, jestli bych nemohl dostat tu knihu a nebo povolení znova otevřít bednu. Děkuji předem za zpětnou reakci. lokik70

Re: Problém v questu

Ahoj, samozřejmě ti knihu předáme.

Bohužel nevím, kdy se dostanu na server. Proto prosím postupuj následovně:
1. Až budeš ve hře, kontaktuj jakéhokoliv člena AT a odkaž ho na tento příspěvěk
2. Doveď jej k té bedně a před ním se ji pokus otevřít

3. Pro člena AT:
Pokud bude mít člen AT pravomoci ti knihu givnout, učiní tak a napíše sem, že je po problému :)
Pokud ne, potvrdí příspěvkem sem, že jsi u bedny opravdu byl (a do mailu mi napíše souřadnice truhly) a já ti knihu následně dám do inventáře

Hezký večer :)