Pokud tě potkal nějaký technický problém, velmi nás tato situace mrzí. Pro snadnější vyřešení situace prosím nezapomen napsat:
1) Tvuj nick (je li jiny než ve hře)
2) Co se stalo, kdy a v kolik se to stalo, jestli u toho byli i jiní hráči, zkrátka vše, co mysíš, že by nám mohlo pomoci.
3) Pokud došlo k nějaké změně optimálního stavu oproti normálu také uved, kdy naposled to bylo v pořádku.
4) NIKDY na forum neuváděj soukromá data jako tvou IP adresu, heslo k účtu, tvoje jméno nebo facebook, screen s vlastnictvým MC účtu apod.

Zmazanie učtov

Dobrý chcel by som sa spýtať či by išlo odstrániť účty skôr od registrovať lebo sa na nich nehrá a neviem ani kde som skončil a bol by som rád žeby sa odstránili s itemy ,money a vešteckými vecami ktoré tam sú. Ďakujem za odpoved

Re: Zmazanie učtov

Bol by som rád keby že to pôjde spraviť. Uplne stáčilo keby sa odstranili učty Hydroxid a HydroSK ale najlepšie by bolo keby že sa deletnu všetky čo tam za tie roký sú dúfam že sa tomu vyhovie a bude to môžne tie učty odregistrovať.

Ahoj, bohužel na Epesu nelze jakýkoliv účet odregistrovat. Můžeš mít zaregistrované dva účty na IP. Počítám, že dva účty už ale máš, v tom případě pokud jsou dlouho neaktivní si myslím, že by snad neměl být problém založit si třetí.

Tam je skôr iný problem na vašom servery hral brat a ten tam sa mi zdá že ešte viac ako 4učty ale nie som si istý on by mi aj napríklad stačilo keby že sa učty HydroSk a Hydroxid zresetuju aby som si mohol zahrať. Lebo nový vytvoriť mi nejde + on ma na tých učtoch niečo odohrate a ja by som bol úplne mimo z toho čo by som tam mal robiť atd.

Ahoj chcel by som sa opýtať či email dorazil alebo či ešte vôbec neprišiel.
Ďakujem za skorú odpoveď 🙂

vlaid píše: ↑
20 dub 2020 18:46
Ahoj chcel by som sa opýtať či email dorazil alebo či ešte vôbec neprišiel.
Ďakujem za skorú odpoveď 🙂
všechny emaily jsou vyresene, mel by tedy byt i ten tvůj. :)