Pokud tě potkal nějaký technický problém, velmi nás tato situace mrzí. Pro snadnější vyřešení situace prosím nezapomen napsat:
1) Tvuj nick (je li jiny než ve hře)
2) Co se stalo, kdy a v kolik se to stalo, jestli u toho byli i jiní hráči, zkrátka vše, co mysíš, že by nám mohlo pomoci.
3) Pokud došlo k nějaké změně optimálního stavu oproti normálu také uved, kdy naposled to bylo v pořádku.
4) NIKDY na forum neuváděj soukromá data jako tvou IP adresu, heslo k účtu, tvoje jméno nebo facebook, screen s vlastnictvým MC účtu apod.

Bug dropů ?

Zdravím AT Epesu, chtěl jsem se vás zeptat, zda nebyl upraven či bugnut drop v dungeonu divokých lidí, protože sem zabil okolo 100 těch bossů a jedinej kámen byl z náčelníka, kde je 100%.... ptal jsem se ostatních, také jim dnes z toho dungeonu nic nepadlo, je to záměrně ? nebo jsem měl smůlu ?

btw.... Kdy budou PSC ?

Re: Bug dropů ?

Ptal jsem se Epese a prý to prověří, asi je to fakt buglé...
PSC budou prý max do tří týdnu ale asi zapomínáte na supercash, funguje prakticky stejně, jen uděláte nákup, opíšete kod co vám vypíše a s ním hurá do trafiky s terminály sazka, což je defakto každý obchod kde prodávají PSC.