Pokud tě potkal nějaký technický problém, velmi nás tato situace mrzí. Pro snadnější vyřešení situace prosím nezapomen napsat:
1) Tvuj nick (je li jiny než ve hře)
2) Co se stalo, kdy a v kolik se to stalo, jestli u toho byli i jiní hráči, zkrátka vše, co mysíš, že by nám mohlo pomoci.
3) Pokud došlo k nějaké změně optimálního stavu oproti normálu také uved, kdy naposled to bylo v pořádku.
4) NIKDY na forum neuváděj soukromá data jako tvou IP adresu, heslo k účtu, tvoje jméno nebo facebook, screen s vlastnictvým MC účtu apod.

Bugnutí prstenu

Ahoj včera se mi bugl prsten Země nebo jak se jmenuje a tak sem si zkusil jestli to de si ho nasadit byl od lvlu 15, vrátilo mi ho do invu ovšem pak když jsem si prohlížel jeho staty a klikl s prstenem na místo abych si ho dal na levou ruku zmizel. Prosím jestli by to nešlo nějak vrátit, čas ztráty: 22:54. Screenshoty nemám rychle jsem to zaspamoval že se mi bugl prsten :D. Ovšem bylo tam napsáno že tento předmět je od lvlu 15, kdyby ste chtěli mohu to nějak najít v složkách.

Re: Bugnutí prstenu

KormoOfficial píše:
20 led 2018 09:17
Ahoj včera se mi bugl prsten Země nebo jak se jmenuje a tak sem si zkusil jestli to de si ho nasadit byl od lvlu 15, vrátilo mi ho do invu ovšem pak když jsem si prohlížel jeho staty a klikl s prstenem na místo abych si ho dal na levou ruku zmizel. Prosím jestli by to nešlo nějak vrátit, čas ztráty: 22:54. Screenshoty nemám rychle jsem to zaspamoval že se mi bugl prsten :D. Ovšem bylo tam napsáno že tento předmět je od lvlu 15, kdyby ste chtěli mohu to nějak najít v složkách.
skus logy... mozno tam bude nieco

Bionicsabre píše:
20 led 2018 16:46
KormoOfficial píše:
20 led 2018 09:17
skus logy... mozno tam bude nieco
Jo jestli bude potřeba tak to sem pošlu, možná to sem pošlu zítra.

Problém byl vyřešen a opraven, přesto není možné provádět kompenzaci předmětů :/ a už vůbec ne toho druhého (Lovkyně lebek), když jsi věděl, že tento problém přetrvává.

Epes píše:
23 led 2018 12:49
Problém byl vyřešen a opraven, přesto není možné provádět kompenzaci předmětů :/ a už vůbec ne toho druhého (Lovkyně lebek), když jsi věděl, že tento problém přetrvává.
Věděl ale v tu chvíli jsem na to vůbec nemyslel :D tak bohužel no .. :/