Pokud tě potkal nějaký technický problém, velmi nás tato situace mrzí. Pro snadnější vyřešení situace prosím nezapomen napsat:
1) Tvuj nick (je li jiny než ve hře)
2) Co se stalo, kdy a v kolik se to stalo, jestli u toho byli i jiní hráči, zkrátka vše, co mysíš, že by nám mohlo pomoci.
3) Pokud došlo k nějaké změně optimálního stavu oproti normálu také uved, kdy naposled to bylo v pořádku.
4) NIKDY na forum neuváděj soukromá data jako tvou IP adresu, heslo k účtu, tvoje jméno nebo facebook, screen s vlastnictvým MC účtu apod.

Moje Questy

Ahoj mám jeden problem bugol sa mi Q orci valecnici... Ide o to že som ich mal zabiť 40 a ja som ich zabil iba 18 alebo 20, no a dnes pridem na server a ked som zabil jedneho toho valecnika tak mi napisalo že ,,zabil si 5 ze 40 valecniku,, prosim opravte mi to na tych 18 zabitych valecnikov.

Dalsi problem je v tom ze sa mi ukazuje Q od Dawneyho (neodolatelna nabidka Q v tortuge) znova sa mi ukazuje aby som splnil Q aj dokonca sa mi ukazuju noticky nad NPC a to iste je problem u Augusta (odpocivej v pokoji) a ten Q som robil včera a dostal som luk a dnes idem okolo Augustusa a ukazuje sa mi notička nad nim aby som prijal Q... A tieto dva Q ktore som včera splnil tak som ich mal zabisane v /quests stats a dnes už ich nemam...

Chcel by som poprosiť Admin team aby to opravili
Dakujem
PS: ak by ste mi neverili tak vam dam heslo od učtu a presvečte sa sami :D

Re: Moje Questy

HunterVampire píše:
15 bře 2018 16:43
PS: ak by ste mi neverili tak vam dam heslo od učtu a presvečte sa sami :D[/b][/color]
áno, daj heslo každému, kto ťa oňho požiada :D ... (to bol žart)

A tie odmeny z questov ti ostali?
Ešte mi prosím napíš tvoj nick v hre...

Ono hádam že se mu stalo to co mně.. Udělal jsem quest a později jsem zjistil že se resetoval.. Odměny mě osobně zůstali.. A nick ve hře má Struage_ (pokud se nepletu :D )
PS: mně se resetovalo celé bratrstvo :P

TelefoniaRider píše:
16 bře 2018 09:32
Ono hádam že se mu stalo to co mně.. Udělal jsem quest a později jsem zjistil že se resetoval.. Odměny mě osobně zůstali.. A nick ve hře má Struage_ (pokud se nepletu :D )
PS: mně se resetovalo celé bratrstvo :P
Též se mi to stalo ale Epes už to opravil. :)

Krtko_SVK píše:
15 bře 2018 17:01
HunterVampire píše:
15 bře 2018 16:43
PS: ak by ste mi neverili tak vam dam heslo od učtu a presvečte sa sami :D[/b][/color]
áno, daj heslo každému, kto ťa oňho požiada :D ... (to bol žart)

A tie odmeny z questov ti ostali?
Ešte mi prosím napíš tvoj nick v hre...
Ano odmeni mi ostali a prepáč že som neodpisoval lebo som dlho na forku nebol