Když jsme obchodovali z AntonioCZ tak on mi poslal 30K já mu to poslal z5 on mi to opět poslal a potom se odpojil a jak tam máte to potvrzení o poslání peněz tak to pokaždé musíte napsat 2x ale ted když se antonio odpojil tak jsem mu to poslal 2x protože když je hráč offline tak už to potvrzení nechce a poslal jsem mu z5 60K omylem a asi jak to bylo rychlé tak se mu ale odeslalo jen 30K a těch druhých 30K mě zmizelo ale jemu nedorazilo
muj počáteční stav byl cca 80K a antonia cca 75K na konci toho přeposílání mám já 50K a on tech 75K ...
Re: Zmizení peněz
#2Hele kámo, bude lepší když ty slova budeš psát tak jak se mají a né slovo zpět napsat jako "z5".sanpedroll píše: ↑31 bře 2018 19:03Když jsme obchodovali z AntonioCZ tak on mi poslal 30K já mu to poslal z5 on mi to opět poslal a potom se odpojil a jak tam máte to potvrzení o poslání peněz tak to pokaždé musíte napsat 2x ale ted když se antonio odpojil tak jsem mu to poslal 2x protože když je hráč offline tak už to potvrzení nechce a poslal jsem mu z5 60K omylem a asi jak to bylo rychlé tak se mu ale odeslalo jen 30K a těch druhých 30K mě zmizelo ale jemu nedorazilo
muj počáteční stav byl cca 80K a antonia cca 75K na konci toho přeposílání mám já 50K a on tech 75K ...
#4Když jsme obchodovali z AntonioCZ tak on mi poslal 30K já mu to poslal zpět on mi to opět poslal a potom se odpojil a jak tam máte to potvrzení o poslání peněz tak to pokaždé musíte napsat 2x ale teď když se antonio odpojil tak jsem mu to poslal 2x protože když je hráč offline tak už to potvrzení nechce a poslal jsem mu zpět 60K omylem a asi jak to bylo rychlé tak se mu ale odeslalo jen 30K a těch druhých 30K mě zmizelo ale jemu nedorazilo
můj počáteční stav byl cca 80K a antonia cca 75K na konci toho přeposílání mám já 50K a on tech 75K ...
můj počáteční stav byl cca 80K a antonia cca 75K na konci toho přeposílání mám já 50K a on tech 75K ...
#5Nejak mi to nevychádza :/
Takže o čo tu ide? Nerozumiem tvojej požiadavke...
Kód: Vybrat vše
[17:55:52] [Server thread/INFO]: sanpedroll issued server command: /pay AntonioCZ 5000
[17:55:57] [Server thread/INFO]: AntonioCZ issued server command: /pay sanpe 5000
[17:56:02] [Server thread/INFO]: sanpedroll issued server command: /pay AntonioCZ 5000
[17:56:03] [Server thread/INFO]: AntonioCZ issued server command: /pay sanpe 5000
[17:56:16] [Server thread/INFO]: sanpedroll issued server command: /pay AntonioCZ 5000
[17:56:17] [Server thread/INFO]: AntonioCZ issued server command: /pay sanpe 5000
[17:56:23] [Server thread/INFO]: sanpedroll issued server command: /pay AntonioCZ 5000
[17:56:25] [Server thread/INFO]: AntonioCZ issued server command: /pay sanpe 5000
[17:57:08] [Server thread/INFO]: sanpedroll issued server command: /pay AntonioCZ 5000
[17:57:12] [Server thread/INFO]: AntonioCZ issued server command: /pay sanpe 5000
[17:57:25] [Server thread/INFO]: Theseus issued server command: /pay AntonioCZ 5000
[17:57:31] [Server thread/INFO]: AntonioCZ issued server command: /pay Theseus 5000
[18:05:11] [Server thread/INFO]: sanpedroll issued server command: /pay AntonioCZ 5000
[18:05:17] [Server thread/INFO]: AntonioCZ issued server command: /pay sanpedroll 5000
P.S.: Všetky tieto správy boli napísané 2x, takže prebehol prevod
Od posledného záznamu z 18:05:11 si žiadne peniaze neposielal.
Hráč AntonioCZ bol online až do [29.03.2018, 20:45]
#7Ahoj, chtěl bych se zeptat jak je na tom to řešení a jestli mi budou navráceny ty peníze 30k je pro mě docela dost. Předem děkuji za opověd.
#8Pravdepodobne nebudú.
Admini nemajú žiadnú možnosť overiť si to, že peniaze naozaj neprišli.
Môžem ti dať dobrú radu: Vyhni sa takým tým nezmyselným spamom ako posielanie si navzájom peňazí alebo vecí, lebo určite sa to raz pokazí a potom budete žiadať náhrady.
Admini nemajú žiadnú možnosť overiť si to, že peniaze naozaj neprišli.
Môžem ti dať dobrú radu: Vyhni sa takým tým nezmyselným spamom ako posielanie si navzájom peňazí alebo vecí, lebo určite sa to raz pokazí a potom budete žiadať náhrady.
#9Máš pravdu ted je to jen na vás jestli mi věříte nebo ne ... já si to z prstu nevycucal ani nevymyslel a ačkoliv vím že chcete dukaz že mu to nepřišlo tak doložit ho nemužu neni totiž možnost jak to dokázat. A ano je to svým způsobem moje chyba že jsem dělal kraviny ale jak jsem řekl výmysl to neni ... Děkuji za váš čas
a hezý zbytek dne