Pokud tě potkal nějaký technický problém, velmi nás tato situace mrzí. Pro snadnější vyřešení situace prosím nezapomen napsat:
1) Tvuj nick (je li jiny než ve hře)
2) Co se stalo, kdy a v kolik se to stalo, jestli u toho byli i jiní hráči, zkrátka vše, co mysíš, že by nám mohlo pomoci.
3) Pokud došlo k nějaké změně optimálního stavu oproti normálu také uved, kdy naposled to bylo v pořádku.
4) NIKDY na forum neuváděj soukromá data jako tvou IP adresu, heslo k účtu, tvoje jméno nebo facebook, screen s vlastnictvým MC účtu apod.

Vote

Můj Nick: xXTesuXx

Zdravím, dnes na serveru přibližně 18:45 jsem šla zahlasovat. Zahlasovala jsem a všimnu si, že odměnu mi to sice dalo, ale zmizel mi můj meč z bratrstva dobrodruhů. Místo něj, se objevilo 5 xp lahviček. Meč jsem měla na slotě 1. Byla bych ráda, kdyby se mi můj meč vrátil, ikdyž nemám důkazy, byl to můj jediný meč.

Re: Vote

Takže celou událost jsem prověřil v logách, tam jsem nic zvláštního nenašel.

Obdržení odměny je přes příkaz give, který nemůže způsobit mazání předmětů a to ani má li hráč plný inventář.

Přemýšlel jsem ale, jestli tam není nějaký problém třeba se špatně nastaveným ID, že by to ten meč třeba přepsalo. Tak jsem si dal také tento meč do prvního slotu a rekonstruoval jsem to. Nic takového se mi nestalo.

Takže mě spíš napadá, že jak se ti to předtím sekalo (jak jsi viděla nějakého toho hráče "zabugovaného"), že jsi to omylem odhodila a nevšimla sis.

Nebo jsi přehlédla, že už skončila životnost předmětu. Ten se po jejím uplynutí rozbije.

Bohužel tady tě musím zkamat, ale nepodařilo se nám prokázat nějakou chybu :-/