Pokud tě potkal nějaký technický problém, velmi nás tato situace mrzí. Pro snadnější vyřešení situace prosím nezapomen napsat:
1) Tvuj nick (je li jiny než ve hře)
2) Co se stalo, kdy a v kolik se to stalo, jestli u toho byli i jiní hráči, zkrátka vše, co mysíš, že by nám mohlo pomoci.
3) Pokud došlo k nějaké změně optimálního stavu oproti normálu také uved, kdy naposled to bylo v pořádku.
4) NIKDY na forum neuváděj soukromá data jako tvou IP adresu, heslo k účtu, tvoje jméno nebo facebook, screen s vlastnictvým MC účtu apod.

Re: Rupnutí Sekery(Lovkyně Lebek)

Epes píše: ↑
18 črc 2019 23:11
Nemohu k tvému případu nic moc dohledat. Odkdy jsi tu sekeru měl? A jak jsi k ní přišel ?
Koupil jsem jí v nějakém shopu, nejspíš v HellShop nebo Blackshop, nepamatuju si přesně od kdy ale bylo to určitě mezi únorem až květnem. Mohl bych prohledat logy ale nějakou chvíli to potrvá. Nebo jestli se dá zjistit kdy jsem měl kolik money tak by se to přes to dalo určit od kdy jí mám.

Re: Rupnutí Sekery(Lovkyně Lebek)

Epes píše: ↑
18 črc 2019 23:11
Nemohu k tvému případu nic moc dohledat. Odkdy jsi tu sekeru měl? A jak jsi k ní přišel ?
Našel jsem ten log, kdy jsem to přesně kupoval a od koho.
Bylo to 16.5. v 16:43
[16:43:39] [Client thread/INFO]: [CHAT] [Obchod] Koupil jsi predmet 1 Diamond Axe od Blackout_Man za $200,000.