Zdravím, jak již je známo aktuálně se na serveru něco děje s penězma a už jsem se do toho dostal taky. Trochu jsem si zahrál na Sherlocka Houmlese a poptal se víc lidí a zjistil jsem poněkud zajímavé informace. Postupně zde vše co vím rozepíši y doufám, že to napomůže brzkému vyřešení.
Začnu u dnešní ztráty peněz.
Obchodoval jsem s hráčem heczko, který mi poslal
[20:44:27] [Client thread/INFO]: [CHAT] $130,000 bylo odeslano hraci: [$]Jack_Ounes
Po této transakci jsem měl mít cca 700k, což jsem neměl
Stav před transakci:
[20:36:39] [Client thread/INFO]: [CHAT] [System] Balance of jack_ounes: $570583.4099999999
Stav po:
[21:55:59] [Client thread/INFO]: [CHAT] [System] Balance of Jack_Ounes: $570583.4099999999
Dále bych rád upozornil na to, co vidím já ze svého pohledu, když napíšu /balance.
[22:42:20] [Client thread/INFO]: [CHAT] Ucet: $1,143,425.91
K tomu co vidím já z /balance bych také rád dodal, že ostatní hráči mě při /seen vidí více jak 7 dní offlime, což samozřejmě nejsem. Naopak já sebe vidím v pořádku.
Co mi přijde jako spojitost je peníze z mého /balance a /seen, který u mne vidí ostatní hráči. Právě tu částku pohybující se okolo 1.2m jsem mohl mít přibližně před tím týdnem.
Závěrem abych to shrnul si myslím, že nastala nějaká chyba v paměti, kdy se pomíchali časy nějaké aktivity s uloženou částkou při posledním odpojení s aktuálním, nově uloženým, zůstatkem na účtech a nijak se to nechce dál aktualizovat.
Možná že ten prvotní problém nastal právě před tím týdnem, odkud mi to ukazuje peníze.
Tohle je čistě moje teorie a fakta, která mám společně a důkazy o tom, že mi ty peníze při transakci s heczkem zmizely. Doufám, že to napomůže k co nejrychlejšímu vyřešení.
Re: Peníze v matrixu
#4Našli jsme u tebe ekonomický problém se synchronizací offline a online stavu a bylo ti navráceno 93320 $