Pokud tě potkal nějaký technický problém, velmi nás tato situace mrzí. Pro snadnější vyřešení situace prosím nezapomen napsat:
1) Tvuj nick (je li jiny než ve hře)
2) Co se stalo, kdy a v kolik se to stalo, jestli u toho byli i jiní hráči, zkrátka vše, co mysíš, že by nám mohlo pomoci.
3) Pokud došlo k nějaké změně optimálního stavu oproti normálu také uved, kdy naposled to bylo v pořádku.
4) NIKDY na forum neuváděj soukromá data jako tvou IP adresu, heslo k účtu, tvoje jméno nebo facebook, screen s vlastnictvým MC účtu apod.

Bugnuti vampa

Když sem si takhle dneska (28.12.2019) aktivoval vampíra přes lahev za 250 pp nedal se mi quest. Myslel sem si že je to bugnuté tak sem hodil relog , ale když sem zabil lovce vampíru tak mi to nedalo xp do vampa. Mam tam kolonku postup v levelování 0/1. (stalo se to v 20:58). Poslední zabitý lovec byl 8.9.2019 v 18:09.

Re: Bugnuti vampa

footprirter píše:
28 pro 2019 21:12
Když sem si takhle dneska (28.12.2019) aktivoval vampíra přes lahev za 250 pp nedal se mi quest. Myslel sem si že je to bugnuté tak sem hodil relog , ale když sem zabil lovce vampíru tak mi to nedalo xp do vampa. Mam tam kolonku postup v levelování 0/1. (stalo se to v 20:58). Poslední zabitý lovec byl 8.9.2019 v 18:09.

Nejsi jediný, komu se toto stalo. Když jsem dělal vampa, tak se mi to stalo 1x za 8 zabitých lovců (asi 3 měsíce zpět)