Pokud tě potkal nějaký technický problém, velmi nás tato situace mrzí. Pro snadnější vyřešení situace prosím nezapomen napsat:
1) Tvuj nick (je li jiny než ve hře)
2) Co se stalo, kdy a v kolik se to stalo, jestli u toho byli i jiní hráči, zkrátka vše, co mysíš, že by nám mohlo pomoci.
3) Pokud došlo k nějaké změně optimálního stavu oproti normálu také uved, kdy naposled to bylo v pořádku.
4) NIKDY na forum neuváděj soukromá data jako tvou IP adresu, heslo k účtu, tvoje jméno nebo facebook, screen s vlastnictvým MC účtu apod.

[✔] residence do soutěže

ahoj
mám problém. Na začátku prázdnin jsem požádala Chrise jestli by mi mohl udělat residenci kvůli stavební soutěži s hradem. Chris mi vyhověl (za což ti ještě jednou moc děkuji). Plánovala jsem tam stavět, jenže v červenci jsem neměla čas tak jsem to nechala na srpen a v srpnu se mi rozbil počítač. Nemám teď vůbec možnost dostat se na server a jelikož obrovská, téměř prázdná rezidence zbytečně překáží jednomu hráči který mi psal chtěla bych požádat o její odstranění :(. Mrzí mě že se ozývám až takhle pozdě, chtěla jsem se dohodnout původně po soukromých zprávách což by bylo ideálnější ale nemám k jejich odesílání zatím přístup.

Re: residence do soutěže

dobře, díky Drae. nepamatuju si přesně jak se ta reska jmenovala ale byla s dlouhým názvem, tuším že se to dá něják dohledat přes ten plugin ne?

I3x: hele jo, já jsem byla vždycky slušná holka ! cudná, nevinná...hotová jeptiška! :D jinak jsem ale překvapená že si mě ještě pár lidí furt pamatuje :D

Já si poradím ;)

jinak jsem ale překvapená že si mě ještě pár lidí furt pamatuje
Jednou poznáš a už nezapomeneš :D

SkullThroneCZ píše: ↑
19 srp 2018 22:33
OffTopic:
Ell, na tebe je těžký zapomenout, to co si prováděla na E1 s Rose je neopakovatelný :D
Offtopic: i když na E2 už byla bez rose, taky tam prováděla dost věcí.. :D

díky Drae, to mi lichotí že jsem až tolik nezapomenutelná :D
Skullthrone: jaj, ty stále žiješ? ty už musíš bejt taky starej kořen :D jo byly to kouzelný časy když ještě hrála rose a stavěli sme krávoviny v Ashe :D ...
I3x:nene já byla sama mnohem hodnější! :D
no nic připadá mi že odbíhame už moc od tématu, děkuji ještě jednou za vyřešení a co se týče ostatních věcí, až mi půjde počítač určitě se na serveru někdy zas zastavím a třeba i s prehistorickou rose :D. že má starej epes už třetí verzi, to ji určo přiláká :D