Re: Screenuj

Lubo2222SK píše: ↑
09 říj 2017 21:50
\n
Bionicsabre píše: ↑
08 říj 2017 11:58
\nOld times https://imgur.com/yca51QS\n
\n\nlol JN vela z nich uz nehrava a bez tychto hracov to neni to prave orechove xd je pravda ze ma zabijali a kazili mi plany ale proste bez tychto hracov nieje epes epesom....\n
\n\nNo dovol :D já pořád hraju :D BTW jsem vedle bia napravo :P držím shift takže muj nick jde blbě vidět
\n
\nMyslím že bych měl mít i já dokonce screeny :D

JoJo Bio.. Takový nostalgie, co mám v souborech minecraftu... Naházel bych to sem... Ale na kompu se nepripojim na tech X wifin co mám, abych se dostal na fórum :'D Epes není Epesem, když odešla ta starší komunita do kořenů... RIP times..

Pravý odbobí Epesu bylo, když tu nebyl žádnej Bio, žádný Destrix, Eskaron, phiwings, nikdo kdo hraje teď. Jako nostalgie mi to vůbec nepříjde, spíše počátek toho jak se to všechno začalo hroutit a šlo do kopru.
\nPravá nostalgie je když fungoval Gondor, byl tu Reduc, Predators byla plná frakce aktivních lidí, hrál tu Nizzo, Wess a další super lidi, kdy ještě frakce žily na 100%.. Takový hezkých pár let zpět, léto 2014 bylo nejlepší co mohlo být.

kaemon_ píše: ↑
11 říj 2017 16:32
\nPravý odbobí Epesu bylo, když tu nebyl žádnej Bio, žádný Destrix, Eskaron, phiwings, nikdo kdo hraje teď. Jako nostalgie mi to vůbec nepříjde, spíše počátek toho jak se to všechno začalo hroutit a šlo do kopru.
\nPravá nostalgie je když fungoval Gondor, byl tu Reduc, Predators byla plná frakce aktivních lidí, hrál tu Nizzo, Wess a další super lidi, kdy ještě frakce žily na 100%.. Takový hezkých pár let zpět, léto 2014 bylo nejlepší co mohlo být.\n
\n\n+++++++++++++1

phiwings99 píše: ↑
11 říj 2017 21:06
\nno dovol kae te taham na csku a ty takhle btw ja tu byl uz pred 2,5 rokama + takze ja su celkem taky stary hrac :D\n
\n\nStarý jsi možná ale jsou tu mnohem starší kteří teda zažili lepší komunitu a samozřejmě že ty jí zas tak nepomáháš k "rozvoji" to není jen na tebe ale na všechny ty vaše dětské hádky které na epesu jsou furt..