Re: Banlist

Niektori na tom bl maju xty ban ale ja som dostal 1 jediny ban... A fakt ako zacinat server s obmedzenim nie je trosku blbe ? Ako hovoril Tomas... Ja som ziadny iny ban nedostal takze ma neprirovnavaj k ludom co dostali xy banov...

Bionicsabre píše:
07 lis 2017 19:05
\nNiektori na tom bl maju xty ban ale ja som dostal 1 jediny ban... A fakt ako zacinat server s obmedzenim nie je trosku blbe ? Ako hovoril Tomas... Ja som ziadny iny ban nedostal takze ma neprirovnavaj k ludom co dostali xy banov...\n
\n\nTo se mi nediv, když jsem četl ty chaty chtělo se mi blejt. Pro takový lidi to tu nikdo dělat nechce, sorry.

ChrisC07 píše:
07 lis 2017 19:11
\n
Bionicsabre píše:
07 lis 2017 19:05
\nNiektori na tom bl maju xty ban ale ja som dostal 1 jediny ban... A fakt ako zacinat server s obmedzenim nie je trosku blbe ? Ako hovoril Tomas... Ja som ziadny iny ban nedostal takze ma neprirovnavaj k ludom co dostali xy banov...\n
\n\nTo se mi nediv, když jsem četl ty chaty chtělo se mi blejt. Pro takový lidi to tu nikdo dělat nechce, sorry.\n
\n\nTak preco to robite? Na serveri mate xy hracov co buguju, xy banhunterov, xy dalsich co predavaju ve i za PSC a nechali ste ich tak... Clovek distane 1 ban a uz je na BL... Dalsiu ludia dostali 3,4x viac banov a stale hraju... A ani na BL sa nedostanu... Ma toto zmysel ? Tak potom ste zbytocne robili novy server... Mali ste ostat pri tom co nikdy by nemalo buducnost...

Tak je tam pusťte, když si koupí unban a budou mít podmínku jakýkoliv závažnější trest = permaban. :) Jen podotýkám, že mě se to netýká, čili zaujatý nejsem. Můj rejstřík je čistý jako slovo boží.

Já bych to nepovažoval za úplně nový server.Na Epesu II vědí admini,helperi apd.. jak se daný hráč chová,choval a proto moc nevidím důvod když má nějaký hráč ban (neříkám Bionicsabre) aby dostával unban jen kvůli tomu že je Epes III, je to pokračování serveru ne úplný začátek.

Určitě v tom neplánujeme polevit.
\n
\nPokud ale máš na nějakoho nějaké důkazy, že dělal co neměl a cítíš se ukřivděný, můžeme to pořešit.
\n
\nPokud o tom nevíme, tak se to samozřejmě špatně řeší.

KormoOfficial píše:
07 lis 2017 19:44
\nJá bych to nepovažoval za úplně nový server.Na Epesu II vědí admini,helperi apd.. jak se daný hráč chová,choval a proto moc nevidím důvod když má nějaký hráč ban (neříkám Bionicsabre) aby dostával unban jen kvůli tomu že je Epes III, je to pokračování serveru ne úplný začátek.\n
\n\n+1

Taky je možné, že na Vánoce bude amnestie. :P Nic není jisté, ale jestli někomu fakt tak moc záleží na hraní, tak ať si ji napíše. Pokud Bio píše, že se fakt za tu dobu tak moc změnil, tak mu určitě nebude vadit, když si ještě chvilku počká. :P
\n
\nBio ty o tom mluvíš, jako kdyby to byla samozřejmost. Udělal jsi prohřešek, mimo jiné mě tvé egoistické chování vytáčelo, je to jeden z důvodu, proč jsem přestal hrát.
\n
\nPSC obchody jsou stupidní. Na druhou stranu je možné získat hodně peněz i přes PP klíče (mnoho nových itemů), což ničí ekonomiku víc, než PSC obchody (žádné nové itemy do oběhu), ale peníze jdou na na chod serveru.

Na můj vkus je tu AT zase až moc mírné, chybí tu nějaká rázná ruka. Věřím že být tu Inter tak se s vámi nepáře.
\nV jiných hrách tě AT ani neupozorní a máš perma z fleku.
\nPravidla bych přepsal do 10 vět, nemáte 9 abyste měli problém je přečíst a následně dodržovat. To, že neuznáváte sankci za své jednání od někoho (byť i mladšího) není problém serveru ale váš.
\n
\n“nedate moznost hracom vobec ziskat svoju autoritu a moznost opät hrat“
\nNa to potřebuješ mít přístup do hry? Stejně jako Wal, na to aby změnil chování potřebuje “být online?“
\n
\nNeříkám že všechno jsou úplně uspokojivé tresty, zažil jsem i super lidí co udělali chybu a … To je vlastně jedno
\nChris psal že možnost unbanu pro hráče bude. To že ji nechce dát tobě bude pravděpodobně něčím podmíněno, neřekl bych že to bude jen obchody.
\nA opovaž se někde vykládat že ti vrážím kudlu do zad, přečti si zpětně svoji žádost o ub, jestli chceš budovat autortu, správně to teda neděláš.

Drae píše:\nNa můj vkus je tu AT zase až moc mírné, chybí tu nějaká rázná ruka. Věřím že být tu Inter tak se s vámi nepáře.
\nV jiných hrách tě AT ani neupozorní a máš perma z fleku.
\nPravidla bych přepsal do 10 vět, nemáte 9 abyste měli problém je přečíst a následně dodržovat. To, že neuznáváte sankci za své jednání od někoho (byť i mladšího) není problém serveru ale váš.
\n
\n“nedate moznost hracom vobec ziskat svoju autoritu a moznost opät hrat“
\nNa to potřebuješ mít přístup do hry? Stejně jako Wal, na to aby změnil chování potřebuje “být online?“
\n
\nNeříkám že všechno jsou úplně uspokojivé tresty, zažil jsem i super lidí co udělali chybu a … To je vlastně jedno
\nChris psal že možnost unbanu pro hráče bude. To že ji nechce dát tobě bude pravděpodobně něčím podmíněno, neřekl bych že to bude jen obchody.
\nA opovaž se někde vykládat že ti vrážím kudlu do zad, přečti si zpětně svoji žádost o ub, jestli chceš budovat autortu, správně to teda neděláš.\n
\n\n+1111111111111