Adminteam si vyhrazuje právo žádost automaticky zamítnout, pokud byl hráč potrestán za hack client, či jinak vážně poškodil server. (bugování závažného charakteru a další zvýhodňování, velmi nevhodné chování, umyslné lagování apod.)
V případě, že admin shledá nesrovnalosti v hlasování, má právo žádost taktéž hned uzavřít.
Pokud hráč píše nesmyslné příspěvky do unban místnosti, nebo mu je prokázáno umyslné poškozování ostatních svým neopoctatněným proti, bude mu odebrán přístup do dané sekce/může být jinak potrestán.
Pokud je žádost zamítnuta, může být podána nová minimálně po 2 měsíční lhůtě.
Do příspěvku nikdy nepiš osobní údaje typu IP adresa, Facebook, screen z vlastniství účtů apod.!

[✖]Laminek- Žádost o unban [Amnestie]

1)Za co jsi ban dostal?
\n-Ban jsem si vysloužil za hack client a multi accountů na jednom IP [Bugování závažnějšího charakteru].
\n
\n2)Popis situace
\n-Jednoho nekrásného dne, jsem se moje touha po dobrých věcech zvětšila a to rapidně nahoru. Toužil jsem po dobrých věcech a tak jsem si stáhl Flyhack a jiné nápomocné cheaty (už si nepamatuji jméno). Později mě napdalo že věci co jsem 1x získal tak si to můžu zvýšit pomocí více účtů. Neskutečně toužím znovu si zahrát na vašem serveru. Zapomněl jsem na přísloví "Hračky plačky"
\n
\n3)Datum a čas banu
\n-14. července 2015, 08:33:29 PM (v noci)
\n
\n4)Druh banu
\n-permaban
\n
\n5)Uvěď, proč si myslíš, že si zasloužíš unban.
\n-Už ani nevím, od které roku jsem hrál Epes server, ale každopádně si pamatuji že Minecraft pro mě neexistoval, něž jsem našel vaše 2 server, Čarovný epes a Klasický. Hrával jsem spíše na čarovném, ale poté co se zrušil, tak mi nezbývalo nic, než hrát na klasickém. S mýma kamarádama jsem tam hrál furt, žádný jiný server nebo hra pro mě neexistovala. Když jsem se pomátl věcma a stáhl cheaty a dostal jsem ban. Měl jsem chuť umřít a pod.. Tak teď doufám že to výjde a budu moct si zase hrát Epes server.
\n
\nDěkuji za přečtení, laminek.