1) Za co jsi ban dostal?
\nBugování
\n
\n2) Popis situace
\nNo to jsem si jednoho krásněho dne zabíjel vladislavuse, když v tom mi můj kamarád MrCipisek napsal jestli bych neměl nějaký blaze rody na půjčení. Já jsem mu odepsal, že teď zrovna něco zabíjím a tak mu je dám někdy později. Jenže díky nejvyššímu levelu soukromí na tomto serveru si to Tomas a LordEpsilon přečetli a začli mě sledovat. No a mě to obyčejný zabíjení nějak moc nebavilo a tak jsem si to chtěl trochu spestřit pomocí bugování pomocí vlka, a to tak, že jsem vyvolal vlka, poté jsem se odlásil, poté připojil, hitnul jsem do vladislavuse a potom jsme se přihlasil a ten vladislavus se pokoušel útočit to vlka, jenže to mu moc nešlo a tak nakonec toho moc nedělal a spíš tam jen tak nějak chodil, ještě jsem zkoušel tam zakombinovat i fasthit pomocí šípu (ale ten zrovna u vladislavouse moc nefunguje, protože vladislavou má moc malej knock resist a tak každých pár hitů ho to jakoby odhodí, takže ten šíp spadne dolů a poté by se musel zase nad něj vhodně střelit další šíp, jenže to by se muselo dělat každých pár hitů, takže to nakonec asi jen zdržovalo a zabíjení bez fasthitu asi vychází rychleji, tedy až na případ, že by spolupracovali 2 hráči a to tak, že jeden by mlátil do bosse a druhej by střílel šípy nad vladislavouse a tak by se dalo docílit skoro permanentního fasthitu, což by bylo asi dost OP a dal by se s tím ten vladislavous zabít ještě rychleji, jenže kdyby bugovali 2 hráči najednou tak by to bylo asi ještě o něco nebezpečnější). No a takhle jsem tomu vladislavusovi ubral asi 30k, jenže potom mi lord napsal něco o tom že vidí, že to buguju a tak jsem rychle šel domů si schovat věci do truhly, což už asi ani nevím jestli jsem stihl, protože to už bylo celkem dávno a hned potom jsem dostal ban na negja, jenže se mi nezdálo být normální, že jsem dostal rovnou perma ban, když za bugování bossů mělo být jen 21 dní a tak jsem šel na svůj druhý účet Dx84Rv, na kterém jsem se pokoušel trochu bránit proti tomuto nespravedlivému rozsudku, jenže to mi tak nějak nevyšlo a dostla jsem ban i tam a k tomu ještě ip ban a všechny mé resky a věci mi byli odcizeny panem LordemEpsilonem. Po nějaký době jsme si řekl, že bych si mohl zase jít zahrát na epes a tak jsem si požádal o unban, který jsem úspěšně dostal, jenže jsem ho dostal pouze na 1 účet, a to na negja, jenže ban jsem měl na obou účtech a to vlastně jen za 1 prohřešek. A tak jsem usoudil, že teď by byla docela dobrá možnost získat unban i na druhý účet, an kterým mám taky vip a mohl by se mi hodit na e3.
\n
\n3) Datum a čas banu ( najdeš v rejsříku zde: http://epesuj.cz/banany/index.php)
\n2. dubna 2016 18:51:19.
\n
\n4) Druh banu: Tempban/Permaban
\npermaban
\n
\n5) Uvěď, proč si myslíš, že si zasloužíš unban.
\nJelikož jsme se už poučil a zjistil, že bugování je moc špatná věc a rád bych mohl zase požívat svůj druhý účet.
Re: amnestie - Dx84Rv
#3\n\nAha, takže ten problém nevzniknul.proto, že jsi dělal co nemáš, ale proto, že si toho někdo všiml ano?. Jenže díky nejvyššímu levelu soukromí
\n\n
\n\nTo bejt tebou, tak se koukám zamyslet nad chovánim a vyjadřovánim,.když po někom.něco chceš. Doufám teda, že tohle uvidim i na serveru, to však může taky znamenat, že pak skončíš někde na blacklistu. Už jeden aktivní účet je za aktualních podmínek až dost.No a mě to obyčejný zabíjení nějak moc nebavilo a tak jsem si to chtěl trochu spestřit pomocí bugování
\n
\nAž budeš jednat jako dospělej člověk a přijmeš zodpovědnost a budeš vůbec vědět, proč chceš unban, krom toho, że se to může hodit můžeme se o tom bavit.
\n
\nÚplně znechucenost jako.. to i v RL, kdyż budeš po někom něco chtít a budeš se bavit timhle stylem, tak ti akorát jednu flákne. Neřikám, že nám máte lézt do zadku, ale tohle neni žádost hráče, kterej si řekl jo hele, asi jsem něco posral, nebylo to ode mě úplně fajn, chci hrát už trochu jinak.