1)Proč jsi dostal ban?
\nBan jsem dostal za porušení pravidel,nevhodné chování,mrvení komunity
\n
\n
\n2)Popis situace
\nod první chvilky co jsme si založil první učet jménem XboxManCZ sem si hru užíval,netryhardil nic byl sem rád co mám že mám baráček,prasečí věci atd... ale když jsem postupně lvl upoval tak to šlo zkopce začal jsem být arogantní egoistický tryhardil sem to strašně moc když mi někdo vyžral bosse tak jsem se neudržel a nadával jsem jak chtěl aniž bych se zamyslel... pak jsem dostal varování na chvilku jsem se sklidnil boužel potom rcrossovi spadl inventář a věděl sem že nemá vip a co jsem udělal ? dal jsem vb a běžel k arigu všechny věci sem sebral... a místo toho abych se zachoval správně tak jsem říkal že je nemám řešilo se to asi 3 týdny a já byl v jailu AT se věci snažily najít a kvuly mě měli hodně práce já ale říkal že věci nemam protože jsem byl paličatý a chtěl jsem si je nechat...po asi 3 týdnech přisel epes na servr a řešilo se to zase sem zapíral i když bylo jasné že je mám ... tak jsem epesovi řekl pravdu kde jsou věci a vše se vyřešilo jeho reakci jsem absolutně nečekal, myslel sem že dostanu ban a nikdo se semnou o tom nebude bavit ale ne, epes mi to řekl slušně a ještě jsem se poučil takže jsem byl rád že sem ban dostal.
\n
\n
\n3)Datum a čas
\n16th April 2017 04:42:46 PM
\n
\n4)Druh banu
\nPermaban
\n
\n
\n
\n
\n
\n5)Proč si myslíš že bys měl dostat UB
\nVzkutku se stydím...5bod co ted píšu je proč si myslím že bych měl dostat UB stydím se protože tu snad nemůžu napsat žadnou kladnost...za ty roky a všechny učty snad samé stížnosti ale chci se polepšit, nechcu aby mě lidi znaly za nic jiného než Xboxe chcu to všechno napravit všechny chyby vím že to dokážu otázkou je jestli mi dáte poslední šanci bylo jich hodně ano já vím ale nemůžu stím už nic udělat maximálně to že mi dáte šanci a já vám ukažu že se napravím budu se snažit server udělat k lepšímu když sem kdysi snad dělal server k horšímu tak chcu opak... chcu být zas ten co je rád že tam hraje jak na začátku...chcu být zase ze všema za dobro ne jak kdysi...tak vás žádám naposled dejte mi prosím poslední šanci vám ukázat že dokážu být hodný bude jaká koliv stížnost na Xboxe jaká koliv odejdu a přísáhám že se na server už nikdy v žívote nedostanu. Děkuju váš XboxManCZ
Re: UB-XboxManCZ
#2Od teba som včera odkúpil azach helmu ? Asi j pripadaš mi ako pohorší za na máš Áno dal by som ti šancu čo si robil v minulosti je minulosť hlavne je že si sa poučil tak prečo nie ešte 1 šancu FirstCrusader
#3Takže som jednoznačne Pro nemam s tebou žiadny problém a myslím si že si sa poučil zo všetkeho...
#5Není co řešit. Hráč na Blacklistu, bez možnosti unbanu.
\nDůvod - mrvení komunity, obcházení banu anonymníma IP adresama z druhý strany světa, spoluúčast na bugování jestli se nepletu a hromada dalších věcí.
\nŠancí jsi měl dost, na tvoje sliby kašlu.
\n
\nLock
\nDůvod - mrvení komunity, obcházení banu anonymníma IP adresama z druhý strany světa, spoluúčast na bugování jestli se nepletu a hromada dalších věcí.
\nŠancí jsi měl dost, na tvoje sliby kašlu.
\n
\nLock