Takže, žádost je dobře zpracovaná (obzvláště v porovnání s tvými předchozími), nicméně si opravdu nejsem jistý. Když to zvážím, tak argumenty
PRO jsou:
- Tvé činy přímo nepoškodily server (to, co jsi udělal, bylo vysoce nemorální, ale nepoškodilo server tolik jako např. bugování)
- Mám pocit, že se vážně snažíš zlepšit
PROTI naopak:
- Pokusil jsi se obcházet ban (a přiznal ses až pod pohrůžkou, že Frowdex o tom řekne AT sám)
- Porušuješ pravidla pro žádost o UB (neuplynuly 2 měsíce od poslední žádosti)
- Tohle:
GamerCZE píše:
Ahoj wale tebe si i celkem pamatuju. Hele upřímě na E3 nechod. To co se ztoho stalo je žumpa. Chris rozpustil helper team a nechal si tam jen ty co mu lezou doprdele atd. Věř mi na tohle se vykašly a počkej si na hytale kam pujde většina tich chytrejch. Gamer
Upřímně řečeno mám pocit, že se sice opravdu snažíš zlepšit a asi i sám věříš, že ses zlepšil, ale po návratu na server bys velice pravděpodobně udělal opět nějakou blbost. Jelikož je to jen můj pocit, jedinou možností jak ho potvrdit nebo vyvrátit by byl tvůj návrat na server. Já osobně bych ti asi pro dal, ale podmíněné tím, že stačí jediný, byť malý, prohřešek a vracíš se zpět na banlist. Také by sis musel počkat dokud by neuplynuly 2 měsíce od tvé poslední žádosti.
Takže za mě
malé PRO. Ale jestli se vrátíš na server a potvrdíš můj dojem tím, že opět začneš dělat problémy, pamatuj, že ode mě už nikdy další pro nedostaneš.