1) Za co jsi ban dostal? - Ban jsem dostal za opětovný pokus o scam hráče Citronix. Stím že předtim jsem se pokusil oscamovat hráče phiwings99 ale ktomu jak to přesně bylo se dostaneme v dalším bodu.
2) Popis situace. - Takže mám 2 prohřešky stím že první byl pokus o scam phiwings99 a druhý o scam Citronix a tedka se na ně trochu líp podíváme.
1) Takže toto byla doba kdy hráč phiwings99 chtěl Arthuriánskou sekeru a dotoho ještě situace Fallacy + subfrakce proti DarkGods + subfrakce takže se nikdo neměl něják v lásce a vznikaly hádky v chatu a jeden na druhého házel špínu. V tomto mě napadlo že bych mohl wingse scamnout tak že bych se dá říct slovíčkařil a řekl že mu prodám jen sekeru myšleno Arthur sekeru a pak se vymluvil na to že jsem myslel sekeru jako obyčejnou(dřevěnou,kamenou atd). Poté co jsem to udělal se to začalo řešit a poté co mi epes vynadal tak se dá říct že mi dal na výběr několik věcí já si vybral jednu tu splnil a byl klid. Udělal jsem blbost lidi a to mi tu psát nemusíte to si uvědomuju až moc dobře.
2) Tak pár týdnů od wingse mě napadlo že bych udělal dražbu skladů (BTW v té době to byl strašnej hit a mastili se na tom kapsi) ale uviděl jsem u Snoopa že udělal věc kdy dal do item framů cené itemy a dražil samotné bedny. O den později jsem udělal to samé a do item framů dal démon luk arthur sekeru atd. Jednu bednu kde byla v item framu i ta arhutr sekera si koupil za ohromnou cenu citronix. Poté co jsme se hádaly já prachy nevrátil a šel jsem vybírat itemy jsem blbě vyhodil arthur sekeru a jeden z hráčů ji sebral i když jsem otom nevěděl a myslel si že je to AT. Poté jsem se citronixovy začal omlouvat a prachy mu vrátil. Druhý den odpoledne přiletěla nějáká sova s dopisem že jsem byl úspěšně přijat na banánové ostrovy a at si užiju pobyt.
3) Datum a čas banu ( najdeš v rejsříku zde: http://264445_web.fakaheda.eu/index.php) - Ban jsem dostal 1.8.2018 v 14:15
4) Druh banu: Tempban/Permaban? - Permaban
5) Proč si myslíš že si zasloužíš UNBAN? - Jako vždy nejtěžší otázka. Na serveru jsem hrál pomalu od jeho začátku a bavilo mě to tam. Server je hodně promakaný odost víc než E2. Na serveru jsem měl rád to že se mohly sejít lidi z frakce na discordu a každej třeba dělal něco jiného když se tak netryhardily pevnosti a jen se kecalo. Pama tuju když jsem byl ve FW a najednou bum měly přibýt pevnosti a hnedka se všichni začaly snažit nebo když jsme stavěly f home to taky byla sranda. Na epesu jsem měl přátele nebo si to aspon myslím a pokud to pravda nebyla aspon jsem žil v pěkný lži. Tedka tady můžete začít namítat že tohleto co tu píšu nejsou důvody proto abych dostal UB ale počkejte jen počkejte ono to tu bude