Zdravím na začátek chci říct, že nevím co napsat již píšu žádost po třetí takže to pouze okopíruji protože jsem nic nového neudělal až na to, že jsem vypustil Koronavirus-19
Dále bych chtěl oznámit, že utekli cca 6 měsíců a velice mi chybí hraní na Epesu.
A chtěl by jsem se fakt moc vrátit.
A chtěl bych vás požádat o jedinou věc, aby jste každý uvedli důvod proč dáváte Pro nebo Proti vlastními slovy děkuji chtěl bych všem klidně odpovídat pokud by to nebyla věc z první žádosti nebo druhé žádosti.
1) Za co jsi ban dostal ?
Ukradnutí křídel-přesněji ukradnutí +4 damage křídel hráče sad_chicken.
2) Popis situace:
Začalo to tím že jsem se dohodl s hráčem YouAreDEAD o půjčování účtu což byla osudová chyba. Ze začátku to vypadalo, že YouAreDEAD je v pohodě a dělá mi profit, jenže za pár dní YouAreDEAD začal prodávat moje věci, rozprodávat část mého shopu a otevírat z toho hlasovací bedny a tím to všechno začalo. Jelikož byl YouAreDEAD na mém účtu tak měl s hráčem sad_chicken dohodu o půjčování +4 damage křídel tak jsem se rozhodl YouAreDEAD pomstít tak že ho okradu o jeho křídla které měl sad_chicken půjčené od YouAreDEADA kvůli tomu že mu něco dlužil teďka si nemůžu přesněji vzpomenout o co se jednalo. Jednoho dne jsem napsal hráči sad_chicken ať mi hodí křídla, později tak opravdu udělal v domnění toho že mu je vrátím ale já se rozhodl je u scamovat což mi následně nevyšlo. Tento prohřešek jsem udělal v rozčílení, dnes už vím že to byla moje obrovská chyba která mě strašně moc mrzí a jelikož jsem nikdy neměl jiný prohřešek tak bych byl rád kdybych mohl znova hrát na Epesu.
3) Datum a čas banu
September 09, 2019, 14:23 (4 měsíce)
4) Druh banu: Tempban/Permaban
Permanentní ban
5) Uveď, proč si myslíš, že si zasloužíš unban.
Uvědomil jsem si, že jsem udělal chybu a velice toho lituji je mi fakt líto, že jsem tohle udělal a kdybych mohl vše vrátit tak to vrátím, ale bohužel stalo se co se stalo a následky jsem si také odnesl.
Myslím si, že by jsem si zasloužil druhou šanci jelikož jsem nikdy nic neudělal či neduplikoval.