Adminteam si vyhrazuje právo žádost automaticky zamítnout, pokud byl hráč potrestán za hack client, či jinak vážně poškodil server. (bugování závažného charakteru a další zvýhodňování, velmi nevhodné chování, umyslné lagování apod.)
V případě, že admin shledá nesrovnalosti v hlasování, má právo žádost taktéž hned uzavřít.
Pokud hráč píše nesmyslné příspěvky do unban místnosti, nebo mu je prokázáno umyslné poškozování ostatních svým neopoctatněným proti, bude mu odebrán přístup do dané sekce/může být jinak potrestán.
Pokud je žádost zamítnuta, může být podána nová minimálně po 2 měsíční lhůtě.
Do příspěvku nikdy nepiš osobní údaje typu IP adresa, Facebook, screen z vlastniství účtů apod.!

[✔]inferneip88 - žádost o unban

Ahoj, zdravím A-Team a všechny další, co si budou mou žádost o unban číst.
\nHned na začátek bych chtěl říct, že opravdu nijak nepopírám svůj přestupek – svou chybu.
\n
\n1) Za co jsi ban dostal?
\nBan jsem dostal za hacked client(huzuni) – je to už pěkně dávno, ale myslím, že hlavně jsem používal killauru, tracer, autofood.
\n2) Popis situace
\nNa serveru jsem trochu hrál i dávno před banem – ještě než byli přídány „levely“. Potom jsem měl nějakou dobu pauzu, a když jsem se vrátil, viděl jsem nové MCMMO, levely, … Začal jsem pomalu skillovat, levelovat v dungeonech atd. Samozřejmě jsem viděl spoustu hráčů, kteří byli daleko přede mnou, a můj progres byl žalostně pomalý. Také jeden můj kamarád, který měl na hraní více času, předehnal mě a já byl vždy za toho slabšího. Proto jsem se rozhodl stáhnout hacky. Nevím, jak moc jsem je používal v PVP, ale vím, že primárně to bylo v dungeonech a v mobaréně. Jednoho krásného dne jsem si potom skilloval asi meč v mobaréně a dostal ban. Možná je to trochu absurdní, ale od té doby si zhruba každé 3 měsíce pustím 1.7.9 client a zkusím se přihlásit, jestli jsem náhodou nedostal unban. Mnohokrát jsem si chtěl i založit warez účet a hrát na Epesu, ale je tu pravidlo o multiaccountu, takže jsem měl strach – počítá se hraní na druhém účtu, když ten první je zabanovaný jako multiaccount ?
\n
\n3) Datum a čas banu
\nBan jsem dostal 21. Října 2015 v 22 hodin 39 minut 52 sekund
\n4) Druh banu
\nPermanent
\n5) Uveď, proč si myslíš, že si zasloužíš unban
\nJsem si vědom závažnosti svého přestupku a hluboce se za něj omlouvám, ale prosím pochopte, 2 roky nazpět jsem byl ještě docela mladý a hloupý :D Chtěl jsem si hlavně jenom urychlit progres. Proto si myslím, že bych druhou šanci dostat mohl. Také jsem nikdy neměl žádný jiný přestupek – žádná vulgarita, … nic. Na serveru jsem vždy primárně bojoval v dungeonech a staral se o PVM, což mě k hackování vybízelo mnohem více. Těď bych se chtěl více věnovat příběhu a questům, u kterých mi hacky moc nepomůžou. Tenkrát jsem také plánoval koupi VIP na vždy, což už teď, když bude Epes III, asi neudělám, ale když budu hrát na novém serveru jsem si jist, že bez VIP nevydržím :D a jestli bude pouze časově omezené tak bych mohl být trvalou podporou serveru :D Opakované používání hacků nehrozí, protože od doby banu jsem začal hrat mnohem více na PVP serverech minihry jako annihilation, bedwars, … kde jsou hacky velmi často používané a vytvořil jsem si k nim nechuť. Dříve to bylo tak, že když 2 ze 100 hráčů měli hacky, tak to bylo hodne. Dnes je zázrak když 2 ze 100 hráčů ty hacky nemají, aspoň na PVP serverech. Právě proto, bych se chtěl vrátit na Epes, kde jsou hacky přísně hlídány, takže budu mít klid.
\nDál už moc nevím, o čem Vám tu mám psát, nechci být za hlupáka, co píše pořád o tom stejném :D. Děkuji za čas strávený mou žádostí a doufám, že k něčemu byla.
\nS pozdravem
\ninferneip88

Re: inferneip88 - žádost o unban

inferneip88 píše:
25 lis 2017 21:53
\nMnohokrát jsem si chtěl i založit warez účet a hrát na Epesu, ale je tu pravidlo o multiaccountu, takže jsem měl strach – počítá se hraní na druhém účtu, když ten první je zabanovaný jako multiaccount ?
\nOceňuji, že sis nezaložil další účet a svůj BAN si neobcházel, to je belké plus. Dále sis počkal dosti dlouho a zdá se, že na nový epes se opravdu těšíš. Věřím, že už si to nikdy hacky nepokazíš. Dávám PRO!

Psovin píše:
30 lis 2017 19:23
\n
inferneip88 píše:
25 lis 2017 21:53
\nMnohokrát jsem si chtěl i založit warez účet a hrát na Epesu, ale je tu pravidlo o multiaccountu, takže jsem měl strach – počítá se hraní na druhém účtu, když ten první je zabanovaný jako multiaccount ?
\nOceňuji, že sis nezaložil další účet a svůj BAN si neobcházel, to je belké plus. Dále sis počkal dosti dlouho a zdá se, že na nový epes se opravdu těšíš. Věřím, že už si to nikdy hacky nepokazíš. Dávám PRO!\n
\n\nSouhlasím :)

Omlouvám se, že jsem takhle nedočkavý, ale pokud se nemýlím tak pro mě dlouhých 7 dní uběhlo a já bych rád věděl jestli se na Epes budu moct vrátit.
\nPředem děkuji za odpověď.
\n
\ninferneip88