\nHned na začátek bych chtěl říct, že opravdu nijak nepopírám svůj přestupek – svou chybu.
\n
\n1) Za co jsi ban dostal?
\nBan jsem dostal za hacked client(huzuni) – je to už pěkně dávno, ale myslím, že hlavně jsem používal killauru, tracer, autofood.
\n2) Popis situace
\nNa serveru jsem trochu hrál i dávno před banem – ještě než byli přídány „levely“. Potom jsem měl nějakou dobu pauzu, a když jsem se vrátil, viděl jsem nové MCMMO, levely, … Začal jsem pomalu skillovat, levelovat v dungeonech atd. Samozřejmě jsem viděl spoustu hráčů, kteří byli daleko přede mnou, a můj progres byl žalostně pomalý. Také jeden můj kamarád, který měl na hraní více času, předehnal mě a já byl vždy za toho slabšího. Proto jsem se rozhodl stáhnout hacky. Nevím, jak moc jsem je používal v PVP, ale vím, že primárně to bylo v dungeonech a v mobaréně. Jednoho krásného dne jsem si potom skilloval asi meč v mobaréně a dostal ban. Možná je to trochu absurdní, ale od té doby si zhruba každé 3 měsíce pustím 1.7.9 client a zkusím se přihlásit, jestli jsem náhodou nedostal unban. Mnohokrát jsem si chtěl i založit warez účet a hrát na Epesu, ale je tu pravidlo o multiaccountu, takže jsem měl strach – počítá se hraní na druhém účtu, když ten první je zabanovaný jako multiaccount ?
\n
\n3) Datum a čas banu
\nBan jsem dostal 21. Října 2015 v 22 hodin 39 minut 52 sekund
\n4) Druh banu
\nPermanent
\n5) Uveď, proč si myslíš, že si zasloužíš unban
\nJsem si vědom závažnosti svého přestupku a hluboce se za něj omlouvám, ale prosím pochopte, 2 roky nazpět jsem byl ještě docela mladý a hloupý
\nDál už moc nevím, o čem Vám tu mám psát, nechci být za hlupáka, co píše pořád o tom stejném
\nS pozdravem
\ninferneip88