- Residence bude zmražena
- Mé věci mi zůstanou v inventáři
- V případě, že jsem měl vypůjčen nějaký předmět, a majitel je schopen to dokázat, může mu být předmět navrácen
2. Sdílím residenci s více hráči - jsem majitel residence
- Residence bude zmražena
- V případě, že měl kdokoliv z mé residence vypůjčený nějaký předmět, který zůstal zmražený na residenci, a majitel je schopen dokázat jeho vlastnictví, může mu být předmět navrácen
- Poškozený člen se nijak nesnaží ovlivnit úsudek AT při rozhodování o vrácení věcí ve prospěch svůj či prospěch 3. osoby
- Poškozený člen nemohl vědět (nevěděl) o skutečnosti, že zabanovaný hráč porušuje pravidla. Pakliže věděl, tak porušování pravidel nahlásil
- Poškozený člen se nijak nepodílel na porušování pravidel, které souviselo se zabanováním majitele residence
3. Sdílím residenci s více hráči - nejsem majitel residence
- V případě, že jsem měl vypůjčen nějaký předmět, a majitel je schopen do dokázat, může mu být předmět navrácen. To nemusí v případě, že s majitelem předmětu residenci sdílím
- Poškozený člen se nijak nesnaží ovlivnit úsudek AT při rozhodování o vrácení věcí ve prospěch svůj či prospěch 3. osoby
- Poškozený člen nemohl vědět (nevěděl) o skutečnosti, že zabanovaný hráč porušuje pravidla. Pakliže věděl, tak porušování pravidel nahlásil
- Poškozený člen se nijak nepodílel na porušování pravidel, které souviselo se zabanováním hráče
- Budou dohledány/určeny věci zabanovaného hráče, které budou zamraženy
AT může udělat výjimku, a část věcí odmrazit, i v následujících případech:
- Jednání majitele věcí pomohlo minimalizovat škody v souvislosti s porušováním pravidel zabanovaného hráče
- Majitel věcí ví o skutečnosti, že hráč porušuje pravidla, a nahlásí jej - tuto povinnost má každý hráč
- Zabanovaný hráč/majitel věcí pomáhal rozvoji serveru
- V případě, že tomu napovídá povaha situace a AT to uzná za vhodné
Zpětné vracení zamražených věcí
- Je možné si zažádat o vrácení zabanovaných/zamražených věcí, a to i zpětně
- Vyřízení žádosti může trvat i několik dní!
- Je třeba poslat žádost o vrácení prostřednictvím Ticketu na discordu serveru
V platnosti od 5. 9. 2022