Re: Jaké mody chceme používat?
#22\n\nEnglish skill lvl 9000
\n
\nMyslis ten mod na způsob (too many items?) Nebo to je něco jiného?
#23\n\nno jo, udělal jsem tam malej překlep, no
#24Re: Jaké mody chceme používat?
#25\n\ntomu tak nějak nevěřím, na dubcatu jsem hrál sice né pravidelně ale docela dlouhou dobu, měl jsem vždy hodně modů, a vždy se mi šlo připojit v pohodě... a řekl bych, že některý z těch modů by tam asi nepovolili, no
#26Na Dubcate som urcitu dobu hraval a Epes je ovela zabavnejsi bez pouzitia modov. Navise je trochu neskoro rozhodovat so o takejto zasadnej veci.
#27\n\nSouhlasVector_SVK píše: ↑14 pro 2017 22:57\nNa Dubcate som urcitu dobu hraval a Epes je ovela zabavnejsi bez pouzitia modov. Navise je trochu neskoro rozhodovat so o takejto zasadnej veci.\n
#28\nA koho to zajímá? Já se bavím o módech né o způsobu jak se má hrát PvP, bavím se o RPG záležitostech. Ale děkuji za příspěvek, sice mimo téma ale nevadí.sverrirCZ píše: ↑13 pro 2017 10:13\n\n\nTo je hezký ale GBAčka do pvp nikdy vůbec patřit neměli, byli určené pro ochucení survivalu,i většina dnešních a dřívějších pvp serverů má automatické přehazování elíků zakázáno protože pvp nemá být jen o máchání mečem ale i o tom jak rychlé máš ručičkyDesTrixPlayer píše: ↑12 pro 2017 21:57\n\n\nS tím nesouhlasím, mód jsem používal přes cca 2500 hodin na Epesu a nestalo se mi nic takové, většina je jen o nastavení či selském rozumu.
\nJsem pro tyto módy, protože člověk může dostat celkem pecku a aby si stihl hodit healy do invu, navíc je tu možná věc na Epesu které nám zaberou klidně i pět míst v invu
\n(viz. II, sekera PvP, PvE, Luk, RK, Ega, kytky...atd vše potřebné akutně do boje) a na healy může zbýt klidně i jeden slot, cuz healy nejsou jediné elixíry.\n\n
\nMyslím že nahazování healů je na RPG serveru naprosto normální, dokonce bych i nechal tento mód i jako doporučený pro Epes RPG cuz v Epes má jen 9slotový hotbar čímž jiné RPG hry mají o dost více. Navíc člověk musí rychle reagovat na situace kde právě je, zabíjí bosse, rupe mu brnko a do toho mu někdo mlátí do zad, pokud má mít možnost se dostat z této situace musí mít možnost využít i všech předmětů které si nasbíral či získal hraním, k čemu mi budou ostatní elíky, krvavé kytky protijedy atd. když nebudu mít šanci je využít (min. efektivně) protože budu muset řešit 7/8 healek v hotbaru abych se udržel na životě. Navíc nepřipadalo by mi toto RPG-PvP dynamické, protože v zápalu by se všichni zastavili na 4 sekundy na "doplňovací pauzy". Pokud by Epes v budoucnu disponoval i možností healingu jinými způsoby (Třeba jako na Wynncraftu spelly, kde pokud si pamatuju pravá levá pravá udělala healovací spell a bylo to zajímavé okouzlení RPG tak by tu nějaká rozumnější debata povolit či zakázat byla.)
\nTím pádem chci podpořit replacer...
#29S replacerem souhlasím, asi nejlepší mód na přehazování itemů v inventáři - nebuguje se tak často jako inventory tweaks který se mi bugoval téměr furt
\n
\nJinak co se týče omezení módů na serveru a stejně tak cheatingu, je to sice krásná představa ale jak tu někteří lidi píšou, je nadmíru nepravděpodobné že to bude fungovat, za těch 7 let co se hraje minecraft tak o to bylo X pokusů nehledě ostatních her kde se tomu lidi snažili zabránit tím nemyslím jenom minecraft ale X dalších her, jde o to že ona se vždycky vyvine nějaká ochrana, vemte si ValveAnticheat ten funguje asi tak z 10% jak má, oni to lidi vidí strašně jednoduše ale ono to ve finále je tak že ať se vyvine téměř jakákoliv ochrana tak chytřejší lidi to dokážou obechcat tak jako tak.
\n
\nJinak co se týče omezení módů na serveru a stejně tak cheatingu, je to sice krásná představa ale jak tu někteří lidi píšou, je nadmíru nepravděpodobné že to bude fungovat, za těch 7 let co se hraje minecraft tak o to bylo X pokusů nehledě ostatních her kde se tomu lidi snažili zabránit tím nemyslím jenom minecraft ale X dalších her, jde o to že ona se vždycky vyvine nějaká ochrana, vemte si ValveAnticheat ten funguje asi tak z 10% jak má, oni to lidi vidí strašně jednoduše ale ono to ve finále je tak že ať se vyvine téměř jakákoliv ochrana tak chytřejší lidi to dokážou obechcat tak jako tak.