\n-Frowdex
\n(PS:Na tebe jsem ještě žádnou spešl špínu nenašel a to že hledám dost,tak dofám,že to tak i zůstane
\nOd koho jineho nez Chris, ale kolikrat to ma chris resit porad a porad dokola. Chapu wala ale i Chrise. Ale ve vsech příspěvecich od wala najdes vetu kde pise "ja to nevzdam" apd. A i ted psal wal na dc ze chce aby se ma to podival Chris. Meli by si to resit sami. Wal se nazi ziskat takto podporu hráčů. Muj nazor
\n\nPlejmen píše: ↑03 pro 2017 21:59\n\nOd koho jineho nez Chris, ale kolikrat to ma chris resit porad a porad dokola. Chapu wala ale i Chrise. Ale ve vsech příspěvecich od wala najdes vetu kde pise "ja to nevzdam" apd. A i ted psal wal na dc ze chce aby se ma to podival Chris. Meli by si to resit sami. Wal se nazi ziskat takto podporu hráčů. Muj nazor\n
\nAbych byl pro jednou za hovado a trochu se otevřel -Walrock_123 píše:\nWell.. Chris toto téma prostě ignoruje. X krát jsem mu napsal... Fakt nevím, co si o tom mám myslet.\n
\n\nJá prostě nevím, nemůžu dát Pro někomu kdo se pachtuje s někým kdo se veřejně vysmívá a provokuje člověku kterému umřel někdo blízkej, sorry.